czreq Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Witam , posiadam lustrzanke sony Alpha 350 , i mam w niej standardowy obiektyw, ostatnio mnie natchnęło by pocykać nim troche fotek bo w sumie to więcej leży niż użytkuje, i moje pytanie czy opłaca sie do niego kupić jakiś lepszy obiektyw? bo aparat w sumie już stary ? da jeszcze rade? jak tak to jaki byłby dobry ? proszę o porady
peju Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 aparat daje rade natomiast nie wiem co masz na mysli mowiac lepszy obiektyw? lepszy jakosciowo, jasniejszy czy moze o zupelnie innym zakresie?? czego ci brakuje?
czreq Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Opublikowano 23 Lipca 2014 Mój obiektyw ma bardzo mały zoom , chcialbym coś lepszego od tego standardu jakiś uniwersalny ale lepszy
peju Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Mozesz kupic sigma 18-250 hsm lub nowy i jeszcze lepszy tamron 16-300 pzd, Albo... dokupic teleobiektyw 55-300 - nieco lepsze jakosciowo rozwiazanie i szklo jasniejsze ale trzeba bedzie zmieniac obiektywy
czreq Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Opublikowano 24 Lipca 2014 Dzięki Peju za poradę kupię tego 18-250 można zamykać
Rekomendowane odpowiedzi