yater1 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Nadal rozpoznaje moje A4 także kolejne pytanie z serii tych głupich. 1. Mam A4 1.9 TDI z 97r. W instrukcji mam coś na temat sterowanie prędkością wycieraczek (pozycja 1), nie mam "dzyndzla" od regulacji prędkości i moje pytanie jest takie czy istnieje jakiś sposób regulacji czasu przerwy pomiędzy przetarciami szyby?? 2. Planuję montaż alarmu, kilku "elektroników" stwierdziło, że powinienem mieć domykanie okien, narazie zamykam kluczykiem i podobno jeżeli dłużej się przytrzyma to okna się domkną. Jednak umnie tak nie ma, możliwe że nie mam tej opcji lub jest jakiś powód który może odpowiadać, że to nie działa?
pre_pl Opublikowano 12 Stycznia 2007 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Jednak umnie tak nie ma a jak długo trzymasz ? Powinno się minimum 2 sekundy
yater1 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2007 Powinno się minimum 2 sekundy , ba trzymalem nawet dluzej
Wihajster Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 ba trzymalem nawet dluzej czyli nie masz modułu komfortu bo to bylo za dopłata przynajmniej w tym roczniku :one:
wiki Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 przykład z innej beczki ale to ta sama grupa wiec moze ... , jeździłem dość długo VW Transporterem T4, a tam ustawienie czasu pomiędzy kolejnymi załączenymi ustawiało się poprzez dwukrotne szybkie lub wolne załączenie wycieraczki (odstęp czasowy pomiędzy tymi dwoma załączeniami regulował czas automatu czasowego ) :one: ale w A4 tego nie sprawdzałem hmmm :029:
wit.s Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 powinienem mieć domykanie okien sam decyduj, a nie dawaj się naciągnąć. ja się napaliłem, założyłem, a teraz praktycznie niewykorzystuję , no może czasem, żeby się polansować
szogun0 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 przykład z innej beczki ale to ta sama grupa wiec moze ... , jeździłem dość długo VW Transporterem T4, a tam ustawienie czasu pomiędzy kolejnymi załączenymi ustawiało się poprzez dwukrotne szybkie lub wolne załączenie wycieraczki (odstęp czasowy pomiędzy tymi dwoma załączeniami regulował czas automatu czasowego ) :one: ale w A4 tego nie sprawdzałem hmmm :029: Nie działa, przynajmniej jak próbowałem, to nie potrafiłem zmienić niczego.
dark79 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 w A4 nie ma tego bajeru z wycieraczkami, przynajmiej w tych starszych rocznikach, a np w seacie toledo z 95 jest, widziałem na allegro gdzies przekaźniki do wycieraczek z ta funkcją, moze tylko wystarczy podmienić.
yater1 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ha HA Dzisiaj byłem zamontować alarm i okazało się, że mam domykanie okien. Teraz mam pełen bajer domykanie okien i mogę to robic nawet na odległość. No i jeszcze nówka JBLe w tylnej półce wraz z ALPINE grają pieknie. Ciekawe co jeszcze znajdę w autku.
Rekomendowane odpowiedzi