MichauS Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Chciałbym przyciemnić szyby w mojej a4. Mam dwa dylematy, czy nie będzie problemu z naklejeniem folii na szybę w dachu bez jej wyciągania? Drugi temat to szyby boczne. Przednich nie mogę ruszyć ze względu na przepisy, natomiast jak ściemnię tylko małe tylne to boję się, że przy złożonym dachu będzie to dziwnie wyglądać. Co wy na to? Może ktoś ma już tak zrobione i się podzieli opinią i doświadczeniem a może nawet jakąś fotką. Z gory dzięki za pomoc.
Kamyk Opublikowano 30 Lipca 2014 Opublikowano 30 Lipca 2014 a wrzucales w google? te gamonie zza Wielkiej Wody na pewno juz cos takiego robili .....
Marynarz____ Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 będzie wyglądał jak kupa,po co takie przyciemnienie, które nic nie daje? W cabrio, żeby fajnie ściema wyglądała to muszą być wszystkie szyby prócz czołowej zrobione.
Kamyk Opublikowano 31 Lipca 2014 Opublikowano 31 Lipca 2014 maciek chyba ma racje jakos tego nie widze efekt moze byc odwrotny do zamierzonego
MichauS Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Opublikowano 31 Lipca 2014 Tego sie wlasnie boje ze będzie wyglądało lipnie. Chciałem to zrobić żeby przy zamkniętym dachu nie było widać co leży na siedzeniu z tyłu.
eXik Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Moim zdaniem tak jak koledzy wyżej nie ma to sensu, efekt będzie słaby
Marynarz____ Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Przyciemnij wszystkie prócz czołowej, ja mam tak zrobionejuż w 3 aucie i jest super.
jozek726 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Dokładnie ,zrób wszystkie prócz czołowek, inaczej to pipka będzie
Rekomendowane odpowiedzi