Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] <Custom Line Avant> Flat Five|Eibach Sportline|172Hp380Nm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ok 9-10 będę leciał po farbę do Jablonny to wstawię do Ciebie z dystansem jak będziesz w sklepie ;)

Ok to zadzwoń bo w tych godzinach będę jechał po piwo akurat to się przetniemy ;) na pw masz nr :D

Opublikowano

No to za kilka h się zdzwonimy ;)

Edytowane przez MichałA4

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

My się burzy nie boimy :D

65402448d1cf.jpg

bb1284c2768a.jpg

17b0f90e6796.jpg

8657298d8bc8.jpg

Opublikowano

Selfie kox :kox: Pogratulować w ogóle furmanki stan bryczki powala :naughty: projekt pięknie się rozwija w dobrych rękach :naughty: ale ta kieraaaaaa :gicior:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Autko w weekend było w spa, nareszcie lakier dostał drugie życie. Polecam detailing każdemu ;)

Niestety uroki szybkiej jazdy tz. odpryski na całym przodzie auta wylazły jeszcze bardziej w formie białych kropek ale kiedyś się to polakieruje...

Najważniejsze że teraz wystarczy spłukać wodą demineralizowaną i jest błysk :D fotki str.1!

Pozdrawiam!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sobotnie rezanko, w kupie raźniej :lol:

6ff39e1098c9.jpg

Edytowane przez kelnozz

Opublikowano

O :kox: Co nowego do furki wpadło? Jakiś nowy komis w okolicy otworzyli? :grin: Gdzie to takie zebranko? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Oj Panie daalekooo :-) pojechałem dokończyć bt :-P jak się spotkamy to wszystko zobaczysz. Dokładkę zakladales?

Opublikowano

Oj Panie daalekooo :-) pojechałem dokończyć bt :-P jak się spotkamy to wszystko zobaczysz. Dokładkę zakladales?

To już wszystko wiem :wink: Masz już łączność z furki ze światem zewnętrznym? :kox: No co Ty ostatnio tak nie mam czasu na nic że masakra dokładka na razie leży i się kurzy :facepalm: Nawet już Karola pyta kiedy to wrzucę na auto bo miejsce w piwnicy zajmuje :grin:

Opublikowano
  • Autor

To już wszystko wiem :wink: Masz już łączność z furki ze światem zewnętrznym? :kox: No co Ty ostatnio tak nie mam czasu na nic że masakra dokładka na razie leży i się kurzy :facepalm: Nawet już Karola pyta kiedy to wrzucę na auto bo miejsce w piwnicy zajmuje :grin:

Tak już nie naginam przepisów jadąc z telefonem przy uchu, jest lux teraz :P

Haha dobrze że się interesuje, pewnie sama się doczekać nie może tylko udaje :grin:

Opublikowano

Autko w weekend było w spa, nareszcie lakier dostał drugie życie. Polecam detailing każdemu ;)

Niestety uroki szybkiej jazdy tz. odpryski na całym przodzie auta wylazły jeszcze bardziej w formie białych kropek ale kiedyś się to polakieruje...

Najważniejsze że teraz wystarczy spłukać wodą demineralizowaną i jest błysk :D fotki str.1!

Pozdrawiam!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sobotnie rezanko, w kupie raźniej :lol:

6ff39e1098c9.jpg

Pany, a to nie u Dominika?:D Jakieś znajome salony :P

Opublikowano

Bingo ;) he he ;)

Tak już nie naginam przepisów jadąc z telefonem przy uchu, jest lux teraz :P

Haha dobrze że się interesuje, pewnie sama się doczekać nie może tylko udaje :grin:

He he, ostatnio pyta dlaczego przez dwa m-ce żyrandola nie kupiłem do salonu a do samochodu znów coś nowego mam ;) super sprawka to B może i u mnie na pokładzie zawita kiedyś takie cudo ;)
Opublikowano
  • Autor

Pany, a to nie u Dominika? :D Jakieś znajome salony :P

Oj tam wydaje Ci się :grin::P

He he, ostatnio pyta dlaczego przez dwa m-ce żyrandola nie kupiłem do salonu a do samochodu znów coś nowego mam ;) super sprawka to B może i u mnie na pokładzie zawita kiedyś takie cudo ;)

No żyrandolem nie pośmigasz :grin: bt polecam gorąco wszystkim :wink:

Opublikowano

Mati żeby kierkę odpalić z multi to potrzeba takie graty mieć jak w tym wątku? śmiga ona już u Ciebie? :decayed:

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/18670-instalacja-kierownicy-multifunkcyjnej-s3-r8-tt-a4-b7/page-1

Edytowane przez MichałA4

Opublikowano

Kuźwa najlepsza dziupla B6/7 w PL.

Opublikowano

Zacna audiczka :thumbup1: ​widzę że też, zakładałeś Eibacha sportline, ile tobie siadło niżej? bo po zdjęciu widzę że u mnie jest sporo niżej.

Opublikowano
  • Autor

Zacna audiczka :thumbup1: ​widzę że też, zakładałeś Eibacha sportline, ile tobie siadło niżej? bo po zdjęciu widzę że u mnie jest sporo niżej.

Dzięki :) siadło mi na 63cm, amory 1BA

Mati żeby kierkę odpalić z multi to potrzeba takie graty mieć jak w tym wątku? śmiga ona już u Ciebie? :decayed:

Tak dokładnie jak w tym wątku. U mnie jest inna sprawa bo mam od A8 D3 i trochę inna kostka jest od mf, ale już jestem na prostej niedługo wszystko zadziała :wink:

Opublikowano

U mnie na amorach Eibach przód 61cm na 18/40, tył na amorach be 62cm.

Opublikowano

MichałA4, dnia 23 Wrze 2015 - 07:47, napisał:

Mati żeby kierkę odpalić z multi to potrzeba takie graty mieć jak w tym wątku? śmiga ona już u Ciebie?
Tak dokładnie jak w tym wątku. U mnie jest inna sprawa bo mam od A8 D3 i trochę inna kostka jest od mf, ale już jestem na prostej niedługo wszystko zadziała

Dziś z ciekawości szukałem sobie tych modułów ale to w pytke drogie :facepalm: 3 paczki trzeba dać za taki z końcówką Q :eusathink: na szczęście mam czas to może któryś handlarzyna promołszyn zrobi to się zakupi :kox:

Opublikowano
  • Autor

Dziś z ciekawości szukałem sobie tych modułów ale to w pytke drogie :facepalm: 3 paczki trzeba dać za taki z końcówką Q :eusathink: na szczęście mam czas to może któryś handlarzyna promołszyn zrobi to się zakupi :kox:

Niestety takie luksusy kosztują :wink: wszystko powoli a poza tym powiem Ci że jakbym miał 3-ramienną s-line to nawet nie myślałbym o zmianie a że był zwykły dziadkowy jasiek i trafiła się MEGA okazja z serii ,,brać i uciekać'' to wpadła kierka z A8 D3 :naughty:

I dopiero teraz po 1,5 roku ogarnąłem to żeby wszystko działało... :facepalm:

Też dopiero niedawno moduł montowałem właśnie z Q, jak moduł to i tempomat wpadł, jak już mf postanowiłem ożywić to ori radio, jak ori radio to bt i zestaw głośnomówiący :P niekończąca się opowieść... :grin:

U mnie na amorach Eibach przód 61cm na 18/40, tył na amorach be 62cm.

Masz Q auto jest cięższe no i pewnie sporo więcej wyposażenia na pokładzie niż ja to wszystko robi swoje, każdy kilogram się liczy. Poza tym amory 1BA są chyba najdłuższe ze wszystkich, mówię o długości całkowitej. Kolega MichałA4 mierzył je przy wymianie na 1BV chyba 1cm różnicy w stosunku do 1BA. Ja dopiero dokładam masy :P

Edytowane przez kelnozz

Opublikowano

niezla furka :Pzapodasz fotke wnetrza tak zeby bylo widac w normalny swietle kiere :)