C4NC3R Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Takie oklejenie za***iście mi się podoba, coś właśnie takie moro. Ale to co Ty siemian wkleiłeś też całkiem spoko. Toć to folia i zawsze można zerwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Takie oklejenie za***iście mi się podoba, coś właśnie takie moro. Ale to co Ty siemian wkleiłeś też całkiem spoko. Toć to folia i zawsze można zerwać. O to to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 O to to Tylko bez tego pomarańczowego. Za dwa lata się opatrzy, to ściągniesz. Sam bym tego sobie nie okleił, ale mi się podoba. Nawet bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Właśnie ten pomarańczowy robi cała robotę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Pstrokate wstawki dodadzą pazura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Siemian, jakbym miał kasę na oklejenie auto to bym się nie zastanawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Panowie pojawiła się dziś w mojej głowie koncepcja zrobienia czegoś takiego. Co myśicie? ale nad czym tu myśleć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 w Bydgoszczy jeżdżą 2-3 samochody oklejone w ten sposób.. powiem tak.. na zdjęciach wygląda lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 hmmm kiepsko to wygląda lepiej za te pieniądze zmień hamulce z tyłu ewentualnie pomyśl o hybrydzie będzie więcej mocy hmmm kiepsko to wygląda lepiej za te pieniądze zmień hamulce z tyłu ewentualnie pomyśl o hybrydzie będzie więcej mocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Hamulce dają rade. Dzisiaj trasa Krakow Bielsko w 5 osób pare hamowań z 270 do 50 i luzik ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ3 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Jechałeś 270 km/h z pięcioma osobami na pokładzie??? Z BB do KRK?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Jechałeś 270 km/h z pięcioma osobami na pokładzie??? Z BB do KRK?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk wiadome ogromne ryzyko ale Siemian niczego się nie boi i pewnie pobił rekord jazdy:D , ja to jechałem narazie 240km/h może i poszedłby więcej ale odpuściłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ale fajnie za to wygląda jak z tyłu też jest duża tarcza a zawsze lepsze hamulce się przydzadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Z tyłu jest 272 a więc tragedii i tak nie ma ;-) To już prędzej wolałbym wzmocnić jeszcze troszke przód ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 a swoją drogą jakie tarcze i klocki masz na przodzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 tarcze jedyne dopuszczalne czyli OZ i klocek ori. teraz klocek zmieniam na ferodo ds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 a swoją drogą jeszcze jedne pytanie dv zmieniałeś czy masz ori ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 dv ori dwa kochane golfiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ3 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 [emoji106][emoji106][emoji106] Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi