PJ3 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Wow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Łatwo będzie można czerwone zaciski w czystości utrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Jako że do niedzieli siedze na urlopie i nie mam możliwości założenia tych kół zrobiłem sobie maluitki virtual tuning, jak mniej więcej będzie wyglądało Jak dla mnie bomba warto było przez prawie rok szukać takich koł Edytowane 24 Września 2015 przez siemian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ3 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ładnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Na urlopie się wypoczywa a nie myśli o samochodzie Koła zajebiaszcze Będziesz mógł klocki wymieniać bez ściągania kół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 gdybym nie myślał o samochodzie to by mi te koła uciekły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Będzie adnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 super fele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 19"?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Oczywiście ze 19' :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 OEM ? Jeśli tak to z czego wzór? Bardzo ładne kółko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Świetne Koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 OEM ? Jeśli tak to z czego wzór? Bardzo ładne kółko Tak pretoria z golf-a 7 R20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 dokłądnie tak. Pretoria z golfa mk7 R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Kolko bajka Siemian, wiesz czy robili ci CS coś przy chłodzeniu (nowej)turbiny? Zwiększenie przepływu itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 z tego co wiem to nie. Tak jak obiecałem mała sesyjka z nowymi kołami banan z twarzy nie schodzi no i porownanie felg: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ3 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Stare felgi będą na zimówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Super koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 tia. na stara felge siada zimóweczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Widziałem w Krk na takich kołach 7R nawet myślałem, że to Twoje (zanim dojrzałem że R i rej SK ) Jak dla mnie obydwa wzory są świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi