WhyMe? Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Sztos janie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Kółeczka na żywca genialne. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 1 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Zawitały dwie pierdołki: czujnik poziomu oleju (wersja US nie ma) i nasadki na śruby z vw: (mała rzecz a cieszy ;-P ) Edytowane 1 Października 2015 przez siemian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Nauczony srogim doświadczeniem założyłeś w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Bardziej chodziło mi o temperaturę oleju, jednak nie wiadomo dlaczego narazie nie udało sie uruchomić tej opcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 a powiedz mi duza rzezba i koszty z czujnikiem poziomu oleju??? musze to wyrezac w EOSie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Czy ja dobrze na oczy widze ??? tarcze u Siemiana i nie są fioletowe ???? dziwy, cuda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ3 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Faktycznie, nie są sine... Chyba pomalował je proszkowo do fotek:) Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Czy ja dobrze na oczy widze ??? tarcze u Siemiana i nie są fioletowe ???? dziwy, cuda.... No coż troche trafiłeś. Nie są fioletowe bo były toczone dwa tygodnie temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Teraz jak bedziesz zakladac nowe a podejrzewam ze nie jest to zbyt oglegly czas to pomierz bicia piast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheStigi Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Masz już włączony ten czujnik, jeżeli nie to problem może leżeć w liczniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Siemian możesz wrzócić fotkę z pod maski ? szczególnie tu gdzie jest filtr powietrza i dv ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 no moge tylko nie wiem po co. Jesli chodzi o dolot to jest w 100% seryjny i zarówno filtr powietrza jak i cała resztaa jest ori. Jesli chodzi o dv to w gti jest on ori przy turbo a u mnie jest przeniesiony taj jak w Rce na przód komory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Wiem że jest przeniesiona, a nie opiera Ci się o rure łapacza powietrza? Chciałem zobaczeć jak masz to rozwiązane... u mnie niestety właśnie napiera i nie mogę dobrze tego zamknąć dlatego prosiłem o fotkę jeśli nie problem to podrzuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Jeśli masz na ori wężu to może tak być ze będzie się opierać. U mnie mam zastosowana rurę z CS która ustawia go tak ze nie dotyka. Nie ma problemu cykne Ci foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapix Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 No właśnie tu jest cały temat że mam na ori, będe musiał coś pomyśleć o innym wężu...z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszbielsko Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Hejka dziś przy mc donald w Jasienicy widzilem autko z bliska super to golfiatko a że spytam Czyżby się przegrzal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 16 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Nie tyle sie przegrzał co zgubił płyn chłodniczy bo wężyk do elektrycznej pompy wody przetarł sie o wentylator ;-) ale sprawa już ogarnięta, wężyk wymieniony ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszbielsko Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 tyle dobrze ze pierdułka a przy mc puszczlismy cie laguna pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 jakby ktoś był ciekaw jak wyglądają panewki gdy przy 270 km/h staje pompa oleju to o tak: wreszcie udało się zaglądnąc do poprzedniego silnika ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi