dracus6662 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 moja A4 1.8t Qattro+Sekwencja audi mam ponad rok więc mogę powiedzieć że nigdy mnie nie zawiodła i zawsze dostaje to co potrzebuje na czas dałem za nią 20000pln i nie żałuję ani złotóweczki naped quattro sprawuje się wyśmienicie silnik pracuje pieknie sekwencja spisuje się b.dobrze W planach coś wiekszego oczywiście audi ale jak na razie jest A4 przez rok co zmieniłem dodałem w mojej quattro: Przestylizowałem wygląd delikatnie na S4 wymieniony rozrząd i olej zaraz po kupnie osłony pod silnik i skrzynie osłony na filter oraz zbiornik sprysków szyba ( niestety autoban) ramiona wycieraczek +wycieraczki z wersji poliftowej czyli AERO nowy katalizator tempomat(moduł kiery, manetka ,czujnik sprzęgła) akumulator(centra) autko lata na 17 conti sport 225/45r17 z wyposazenia to : xenon klima centralny elektryczne szyby domykane i otwierane z pilota bagaznik otwierany z pilota skrzyna manualna 5 biegowa bezawaryjna tempomat el.regulowane lędźwie tylnia kanapa dzielona skladana (bardzo przydatna) kierownica 3 ramienna s4 lampy przód s4 zderzak przód s4 spryskiwacze xenonów autko lata na pełnym syntetyku liqui moly synthoil energy 0w40 podswietlenie tylnej tablicy Led podświetlana chromowana gałka zmiany biegów podswietlany podłokietnik obwódki szyb chrom sekwencja stag4 z butla oczywiscie w kole na montaz czekają elektrycznie skladane lusterka z pamiecią ale nie mam czasu :/ Panowie jak ktoś się waha czy z Q czy bez to już wam mówię :Zawsze brać Q
Wickeed Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jeszcze Grill - góra z eSioka i bedzie KOSA
dracus6662 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2014 no i tylni zderzaczek albo chociaż nakładeczka tylko że ... słyszałem że te nakładki to nie taka prosta rzecz bo cięzko je dopasować ,kiedyś myślałem nad dużym grilem ale to było zbyt inwazyjne a po drugie to jakoś nie widziało mi się do końca , a na s4 całkiem fajnie się modzi dla pełnego obrazu jeszcze listewki na drzwiach by się przydały , ale narazie musze na inne rzeczy przeznaczyć kase a tylni zderzak myślę że chyba cały trzeba będzie upolować ;p
grzes283 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Tak z tą stylizacją S4 to trochę bidnie Panie. Sam zderzak, to jakieś 10% sukcesu....ja się pytam gdzie reszta
SKIBA29 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Ładnie się prezentuje. Mój ulubiony kolor.
dracus6662 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2014 główna stylizacja jest zachowana ze względu że naped jest Q zderzak jak dla mnie i lampy to raczej tak na 50% sukcesu autko jest stylizowane na S4 nie jest to kopia s4 nawet ze wzgledu na poszerzanie nadkoli itp dodatkowo mam kierke 3 ramienna s4 jak dla mnie to jest już coś Skiba Mój kolorek też ulubiony , autko napewno wygląda nieco inaczej niż seria
akjam Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 No jest co robić jak to ma być styl S4 Coś działałeś z tym wydechem? Wydaje mi się, że jakoś dziwnie te rurki wystają... BTW Powodzenia w rezanku!
MARCIN607 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 dokładnie coś końcówki okrutnie wystają ale za sedanaw i z tym serduchem mega plus
Rabbi Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 też mi się widzi że rurki coś za bardzo wystają
krzysiekvtec Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 J.w te calowe rurki powinny wyleciec na pierwszy mod :-) czeam na dalszy postep
dracus6662 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2014 wydech w planie byl inny ale pozostał oryginalny troszkę wysunięty ze względu że jak zmieniałem kata to odrazu nową plecionkę i kazałem ustawić wszystko wy troszkę wysunąć końcówki miałem dać nakładkę i wtedy by juz tak nie wystawały a chciałem by chromik było jeszcze troszkę widać, co do końcówek to myślałem tez nad podwójnymi Panowie to nie jest kurcze wierna replika i nigdy nie będzie bo S4 to S4 a u mnie tylko mała stylizacja na s4 nie inwazyjna az tak bardzo(poszerzanie nadkoli,zmiana stylizacji wnetrza) autko ma poprostu zewnętrznie nawiązywać do S4 i tak drobnymi kroczkami mam nadzieję ze mi się uda chociażby po części troszkę trzeba jeszcze pomodzić ale czasu brakuje ,nie wiem czy nakładkę rezac na tył czy cały zderzak mieniać co chyba nie da rady bo S4 jest szersze i chyba nie podejdzie Co do Q i silnika to był świadomy wybór ,nie wysilona jednostka zbyt mocno ale swoje zrobi Dzięki za opinie i sugestie
Rekomendowane odpowiedzi