kormusik Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Cześć, 1.8t awt po wymianie przepływomierza(na starym przepływomierzu samochód zachowywał się jak by miał 70koni i po 40 km wywalało check-a) przez pewien czas jeździłem z odpiętym przepływomierzem, teraz założyłem gaz i zmieniłem przepływkę. Na tę chwilę samochód raz jeździ ok, a raz jest straszny muł.... wymieniłem świece i jedną cewke zapłonową która padła. Ppopatrzcie na moje logi i powiedzcie czy coś tu jest nie tak. Oczywiście logi robione po wykasowaniu błędów log 2-33 na benzynie log 2-33 na gazie dodam jeszcze, że przy logach na gazie w silnik kręcił się do pewnego momentu ( 6-6,5 tysiąca obrotów) i nie chciał dalej, po czym zaczęła migać kontrolka check.
Magicbattle Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 przeplywka ladnie pokazuje. w jakich momentach jest mułowaty?? przydalo by sie reszte logow jak wysterowanie n75, cewek
kormusik Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2014 nie zauważyłem jakiś konktretnych okoliczności. Które bloki pomiarowe najlepiej zrobić, żeby było wszystko wiadomo? 20+115 i 3+118?
Łukasz13 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 To seria jest? załóż dedykowaną przepływke bosch a nie jakiś zamiennik bo głupoty pokazuje. daj jeszcze logi te co wyżej pisałeś.
kormusik Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2014 założony jest oryginał, nie bawie się w zamienniki..
Łukasz13 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Podaj wiecej info czy jest program czy nie ma, albo wrzuć reszte logów.
kormusik Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2014 auto bez programu... logi może uda mi się zrobić dzisiaj więc wrzucę odrazu..
Łukasz13 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Daj numer przepływki, bo jesli nie ma programu to wskazania z ksiezyca.
Rekomendowane odpowiedzi