jedrekx Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 przycisk nie jest zły gorzej że hamuju wsie 4 kułaaa jak Ci sie zatnie ten pseudo hamulec to dopiero zatesknisz za swoją kochaną bezawaryjną B szósteczką bez przesady trzeba kupić quattro to nie będziesz potrzebował ręcznego
chopin Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Opublikowano 25 Marca 2016 świnta ido , to trza sie błyszczeć smalcujemy na twardo
chopin Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 ale wyrabiany jak należy ?? oczywiście jak najbardziej tak aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... w końcu po dwóch latach polowań udało sie wyrwać moje tyły w prądzie silniczki już zamówione z wiązkami , wiec będzie rezanko
amaradaar Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) oooo nie no wreszcie no to zając jednak jest gość, bo mikołaj nie dał rady :D Edytowane 29 Marca 2016 przez amaradaar
chopin Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) wcześniej zajmowałem się rezankiem wnętrza a teraz przyszła pora na cosik nowego pod maską całkowicie usunięty EGR z klapą gaszącą , wstawiona redukcja z silikonu zbrojonego z nissana 200 SX przy okazji wpadły nowe świece BERU Edytowane 31 Marca 2016 przez chopin
amaradaar Opublikowano 31 Marca 2016 Opublikowano 31 Marca 2016 a normalnych nie było ? w sensie czarnych
chopin Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Opublikowano 31 Marca 2016 Tylko takie były Mnie sie podoba bo pod kolor auta Nastepny etap to fmic i tez bedzie mial takie łączniki
chopin Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ah ten niebieski pod maska ja wziąłem pod kolor auta miałbym czerwone szukałbym czerwonego silikonu itd
serekk Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Kolorek, stan lakieru robią robote Po usunięciu EGR z klapą gaszącą odczułeś spore wibracje przy gaszeniu??
chopin Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2016 Kolorek, stan lakieru robią robote Po usunięciu EGR z klapą gaszącą odczułeś spore wibracje przy gaszeniu?? absolutnie ! to jakiś mit tych co mają wywalone poduszki pod silnikiem , nie ma różnicy
serekk Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 To tylko same plusy chyba też wysiedle tego koleżke u siebie :-)
chopin Opublikowano 3 Lipca 2016 Autor Opublikowano 3 Lipca 2016 To tylko same plusy chyba też wysiedle tego koleżke u siebie :-) serdecznie polecam , suchutko teraz w całym silniku
Gac3k Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 No faktycznie kiera 3 ramienna jest spoko. Aktualnie nie stać mnie hahaha. Do tego nie wiem czy A6 C5 kupić... Wrzuciłeś już szybki elektryczne na tył ? Ja od kilkunastu dni mam z pakietem światło
chopin Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Opublikowano 17 Lipca 2016 No faktycznie kiera 3 ramienna jest spoko. Aktualnie nie stać mnie hahaha. Do tego nie wiem czy A6 C5 kupić... Wrzuciłeś już szybki elektryczne na tył ? Ja od kilkunastu dni mam z pakietem światło tak , już od miesiąca gęba sie cieszy i cztery prądy są - ja mam full pakiet swiatło i wiem jak cieszy
Gac3k Opublikowano 18 Lipca 2016 Opublikowano 18 Lipca 2016 No faktycznie kiera 3 ramienna jest spoko. Aktualnie nie stać mnie hahaha. Do tego nie wiem czy A6 C5 kupić... Wrzuciłeś już szybki elektryczne na tył ? Ja od kilkunastu dni mam z pakietem światło tak , już od miesiąca gęba sie cieszy i cztery prądy są - ja mam full pakiet swiatło i wiem jak cieszy Mi właśnie wczoraj padł przycisk blokowania tylnych szyb. Jest cały czas zablokowany i aby osoby z tyłu mogły opuszczać muszę wcisnąć i trzymać przycisk wrrrr....
Rekomendowane odpowiedzi