misiek95 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Opublikowano 9 Stycznia 2018 7 godzin temu, Marcin Gugu33 napisał: i faktycznie 20 -30 ml na 1L do ręcznej? Nie wiem, ja zawsze dawałem na oko Ale idzie tego bardzo mało...
Marcin Gugu33 Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 siema kupiłem pianownice Marolex axel 3L i na 2l wody wlałem pianę ADBL yeti 1 nakrętkę. To była moja pierwsza przygoda i wręcz fatalna.. wrzuciłem dysze high-czyli najgęstsza piana i wielki uj.. pompuje co 10-15 sekund i prawie ciągle w miejscu muszę poprawiać bo tak rzadko sypie.. 15 minut łażenia w koło auta bo juz suche sie robiło..pianownica zepsuta czy co?
audiaudi Opublikowano 28 Lutego 2018 Opublikowano 28 Lutego 2018 Musisz pokombinować ze stężeniem piany
TomekOstrzeszów Opublikowano 28 Lutego 2018 Opublikowano 28 Lutego 2018 i faktycznie 20 -30 ml na 1L do ręcznej?[/quotPolecamWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Marcin Gugu33 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Piana aktywna xxl na myjni zielonej posiada piane neutralną pH 7 - to dobry współczynnik? Ile powinna leżeć na aucie? Czy jest bezpieczna na wosk lub powłoki? Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi