skrab Opublikowano 21 Września 2014 Autor Opublikowano 21 Września 2014 lampe pewnie trzeba rozkleić a później skleić, więc masakreiszyn. Dokładnie Led pod tablice rejestracyjne, taki mały modzik ,ale coś tam cieszy
edraven Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Też sobie zmodze takie :] Dawaj kreski z hamowni.
skrab Opublikowano 21 Września 2014 Autor Opublikowano 21 Września 2014 Kreski będą ale dopiero na zime ,puki co to co mam jakoś starcza a bedzie 190km
edraven Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 samym softem 190PS nie pyknie chyba że coś więcej grzebniesz...
skrab Opublikowano 21 Września 2014 Autor Opublikowano 21 Września 2014 A po zmianie IC ? powinno wyjść 190 km ,przecież po samym sofcie i turbo CAG robi sie 180 kucy
edraven Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) IC sam w sobie mocy nie zrobi tylko spowoduje, że przy deptaniu albo wysokich temp zewnętrznych auto będzie trzymało moc i moment. Turbo nie ugotuje się i nie będzie pompować gorącego powietrza. Ale jak ogarnięty tuner będzie pisał soft to jest szansa że podejdzie moc pod 190KM bo będzie mógł poczarować doładowaniem bez ryzyka zagotowania suszarki. Dalej tylko suszarka od CAH i 220KM czeka Pytanie z innej beczki, jakie masz spalanie i jakie dystanse robisz? Ciekawi mnie jak się rożni od FWD. Edytowane 21 Września 2014 przez edraven
skrab Opublikowano 21 Września 2014 Autor Opublikowano 21 Września 2014 Przecież o tym właśnie myśle, zwiększenie dopływu powietrza, nie jest to moje pierwsze auto po programie także spoko 190 kucy będzie po zmianie IC
skrab Opublikowano 9 Października 2014 Autor Opublikowano 9 Października 2014 (edytowane) Bo żona pyszczy , na pewno będzie chip Tomek już podłoga zmodzona na zimę ,wiec coś sie robi... Doszły ledy do środka, wygląda super Edytowane 9 Października 2014 przez skrab
skrab Opublikowano 9 Października 2014 Autor Opublikowano 9 Października 2014 Wełnik dostaniesz bana, to sie nauczysz pisać głupoty
skrab Opublikowano 9 Października 2014 Autor Opublikowano 9 Października 2014 dokładnie kalkulatorem ,nie dorobiłem się jeszcze aparatu,...
dziadek Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Graty fury, dopiero zobaczyłem wątek ale : znaczki s-line a ani jednego elementu na wyposarzeniu z s-line Jeden lubi córkę ,a drugi teściową To raczej jest tak ze chciałbys mieć córkę ale dymasz tylko teściową ja nie jestem zwolennikiem takich zabiegów znaczkowych bo dla mnie to to samo jak byś ponaklejał Rs4 itp Edytowane 10 Listopada 2014 przez dziadek
chudy13101980 Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 To raczej jest tak ze chciałbys mieć córkę ale dymasz tylko teściową Albo teścia
skrab Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Opublikowano 10 Listopada 2014 Graty fury, dopiero zobaczyłem wątek ale : znaczki s-line a ani jednego elementu na wyposarzeniu z s-line Jeden lubi córkę ,a drugi teściową To raczej jest tak ze chciałbys mieć córkę ale dymasz tylko teściową ja nie jestem zwolennikiem takich zabiegów znaczkowych bo dla mnie to to samo jak byś ponaklejał Rs4 itp Ale do rs4 ,trzeba mieć też pod maską,a do sline już nie ,z grila wyrzucę.
dziadek Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Słuchaj twój samochód rób jak uważasz ale do s-line jak i do rs trzeba mieć nie tylko naklejki dla mnie to to samo Ps. Duzo lepiej wyglądają drl z led niz ori ...mega duża różnica , juz sie tak nie różni mocno od ori led
skrab Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Opublikowano 29 Listopada 2014 Oky wiem,wiem o co kaman Rożnica jest kolosalna jeśli chodzi o drl org,a led Doszły fele org, lato ,17" ET37
edraven Opublikowano 29 Listopada 2014 Opublikowano 29 Listopada 2014 koło ładne, od czego to masz? nie myślałeś o 18" Kiedyś pisałeś że miastem mało jeździsz więc tragedii by nie było z wygodą
skrab Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Opublikowano 29 Listopada 2014 Od b8 fele , moze sprzedam z oponkami i sie zdecyduje na 18" ale ten komfort troche bedzie lipny , bo teraz na 17" jest twardo,a co dopiero na 18" , zobacze
Rekomendowane odpowiedzi