Dariusz Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam! Mam podobny problem jak jeden z kolegów ,że wersja Vaga 409.1 żąda ciągle rejestracji. Czy muszę najpierw wykasować tę wersję i wgrać np. 311.2 czy mogę korzystać z nich na przemian. Kiedy kupowałem fejsa sprzedawca mówil że nawet fragmenty programu mogą zakłócać jego działanie . Proszę o podowiedż Pozdro
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 13 Stycznia 2007 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam! Mam podobny problem jak jeden z kolegów ,że wersja Vaga 409.1 żąda ciągle rejestracji. Czy muszę najpierw wykasować tę wersję i wgrać np. 311.2 czy mogę korzystać z nich na przemian. Kiedy kupowałem fejsa sprzedawca mówil że nawet fragmenty programu mogą zakłócać jego działanie . Proszę o podowiedż Pozdro miałem parę różnych wersji zainstalowanych naraz i wszystko działało. Zarejestruj po prostu wersję 409.1 i nie będzie niczego żądało
Dariusz Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2007 dzięki będę teraz ja próbował potem poinformuje jak mi poszło
szogun0 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Można mieć kilka wersji. O ile wiem, to nie uda ci się w domyślny sposób zarejestrować wersji 409. A do niektórych rzeczy polecam vwtool.
SebMis Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 zainstaluj je w innych katalogach i będą działać
Rekomendowane odpowiedzi