tommar Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Witam! Podswietlenie wlacznika swiatel podczas jazdy mruga i to nie cale tylko jak by polowa.Tylko jak to sciagnac i sie tam dostac do srodka? Dzieki.
GRazny Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 to ja się podepnę... bo mi co prawda nic nie mruga ale prawą, czerwoną diodę szlag trafił i świeci tylko połowa włącznika... jak to wyciągnąć? (próbowałem ciągnąć) i w jaką diodę się zaopatrzyć? ori? pozdrawiam PS: szukajka nic sensownego nie zwróciła...
alex181266 Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 żeby wyciągnąć włącznik świateł w B6 należy: -wepchnąć samo pokrętło do oporu (ok.5mm) -przekręcić w prawo (tak jak byśmy włączali postojówki) -pociągnąć do siebie co do oświetlenia to nie pomogę, ale sam jestem ciekaw, bo u mnie nieraz też mruga.
GRazny Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 jutro będzie fotostory... bo mam już wszystkie zdjęcia - tylko opisać zostało dam tu linka...[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2008, 21:21_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_wlacznik_swiatel_rozbiorka_naprawa_podswietlenia-t44931.0.html
Rekomendowane odpowiedzi