Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B6 Zmieniarka YATOUR problem z odtwarzaniem, charczenie w głośnikach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Podłączyłem ww zmieniarkę do rns d, kostka 8 pin + masa.

Dźwięk jest super po za tym że strasznie charczy w głośnikach tak jakby był przester.

Patrzyłem o opcjach, zmieniałem opcję i nic.

Co może być przyczyną?

Opublikowano

uszkodzona zmieniarka reklamuj

Opublikowano

Dzięki za odp. Też tak myślałem, jutro wysyłka do sprzedawcy.

Opublikowano

Pewnie jak przewiniesz piosenkę kilka sekund to przechodzi? Też to mam i znajomy to samo. Ale to tylko na niektórych nutach.

Opublikowano

Pewnie jak przewiniesz piosenkę kilka sekund to przechodzi? Też to mam i znajomy to samo. Ale to tylko na niektórych nutach.

Nie przechodzi po przewinięciu. Będę reklamował

Opublikowano

Nie wiem czy tu przypadkiem nie pojawia się problem współpracy z rnsd. U mnie jest to samo i ktoś z forum tez już miał przeboje z yatour i rnsd. Ogarnij jakiegoś elektryka bo obawiam się, ze reklamacja noc nie zalatwi bo to nie urządzenia problem.

Opublikowano

Nie wiem czy tu przypadkiem nie pojawia się problem współpracy z rnsd. U mnie jest to samo i ktoś z forum tez już miał przeboje z yatour i rnsd. Ogarnij jakiegoś elektryka bo obawiam się, ze reklamacja noc nie zalatwi bo to nie urządzenia problem.

Ale wiesz na allegro na aukcji było jasno i wyraźnie napisane że ta zmieniarka współpracuje z rns d :P

Opublikowano

Bo współpracuje ale jest najwyraźniej jakiś zgrzyt w instalacji, ze pyka w glosnikach. Tzn słychać zakłócenia od silnika/ alternatora podczas pracy zwwlaszcza przy przyspieszaniu.

Z reszta zawsze mozna spróbować zwrócić i kupić inna może akurat będzie inaczej. U mnie jest nie ori instalacja wiec tutaj upatrywalem problemu ale jak widać cos jest na rzeczy.

Opublikowano

uszkodzona zmieniarka reklamuj

Zmieniarka przyszła wymieniona i teraz wszystko działa pięknie :P

Opublikowano

No to pięknie...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...