Desperooo Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam Podłączyłem ww zmieniarkę do rns d, kostka 8 pin + masa. Dźwięk jest super po za tym że strasznie charczy w głośnikach tak jakby był przester. Patrzyłem o opcjach, zmieniałem opcję i nic. Co może być przyczyną?
Desperooo Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dzięki za odp. Też tak myślałem, jutro wysyłka do sprzedawcy.
Duch^ Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Pewnie jak przewiniesz piosenkę kilka sekund to przechodzi? Też to mam i znajomy to samo. Ale to tylko na niektórych nutach.
Desperooo Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pewnie jak przewiniesz piosenkę kilka sekund to przechodzi? Też to mam i znajomy to samo. Ale to tylko na niektórych nutach. Nie przechodzi po przewinięciu. Będę reklamował
marekg Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Nie wiem czy tu przypadkiem nie pojawia się problem współpracy z rnsd. U mnie jest to samo i ktoś z forum tez już miał przeboje z yatour i rnsd. Ogarnij jakiegoś elektryka bo obawiam się, ze reklamacja noc nie zalatwi bo to nie urządzenia problem.
Desperooo Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Nie wiem czy tu przypadkiem nie pojawia się problem współpracy z rnsd. U mnie jest to samo i ktoś z forum tez już miał przeboje z yatour i rnsd. Ogarnij jakiegoś elektryka bo obawiam się, ze reklamacja noc nie zalatwi bo to nie urządzenia problem. Ale wiesz na allegro na aukcji było jasno i wyraźnie napisane że ta zmieniarka współpracuje z rns d
marekg Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Bo współpracuje ale jest najwyraźniej jakiś zgrzyt w instalacji, ze pyka w glosnikach. Tzn słychać zakłócenia od silnika/ alternatora podczas pracy zwwlaszcza przy przyspieszaniu. Z reszta zawsze mozna spróbować zwrócić i kupić inna może akurat będzie inaczej. U mnie jest nie ori instalacja wiec tutaj upatrywalem problemu ale jak widać cos jest na rzeczy.
Desperooo Opublikowano 9 Września 2014 Autor Opublikowano 9 Września 2014 uszkodzona zmieniarka reklamuj Zmieniarka przyszła wymieniona i teraz wszystko działa pięknie
Rekomendowane odpowiedzi