Patrykbor Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Bartek i 19" jakoś nie wierzę w ten duet
disem Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Najlepszy wzór felg do e46 Wysłane z mojego GT-I9100
dziadek Opublikowano 12 Września 2014 Autor Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Chciałbym jakies nietypowe bo duzo bmw sie spotyka na takich felgach ...zobaczymy na wiosnę bo narazie wydatki na doprowadzenie całej mechaniki na cacy......mam błąd wentylatora tego przed chłodnica , muszę sie do niego dobrać i zobaczyć co nie bangla ...filtry i olej dziś dotarły wiec wymiana w tym tygodniu ...Flagi chciałbym takie ale cena nowych zabija a używek nie ma Wczoraj wytargałem w końcu wentylator chłodnicy - ten elektryczny - ale było je.ania ... i standardowo kabelki uwalone w module mam nadzieję że po montażu zabangla Edytowane 12 Września 2014 przez dziadek
Rafał123 Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 Tez uwazam ze wzor Styling 135 pasuje idealnie do tego auta. Powiedz jak wyglada spalanie tego silnika w automacie? miasto - trasa.
dziadek Opublikowano 12 Września 2014 Autor Opublikowano 12 Września 2014 Tez uwazam ze wzor Styling 135 pasuje idealnie do tego auta. Powiedz jak wyglada spalanie tego silnika w automacie? miasto - trasa. Jeszcze nie wiem
instruktor83 Opublikowano 12 Września 2014 Opublikowano 12 Września 2014 ładna BMW E46 choć ten automat kiedyś mojemu kumplowi przyspożył wiele problemów i siwych włosów
dziadek Opublikowano 4 Października 2014 Autor Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) Dziś małe zwycięstwo , wentylator ruszył , oczywiscie w module kable nie łączyły ... Ale rozbierania było ... Poza tym sterownik swiec padniety chyba bo swiece przewodzą ...bałem sie je odkręcić i narazie zostały ale auto rozebrane to przyjdzie na nie pora ...muszę ogarnąć kogoś na wszelki wypadek ze sprzętem do wykręcania urwanych swiec ... Sterownik w poniedziałek jedzie kurierem do speca z Nysy Moduł wrócił i juz w autku , błędów świec brak ..ale zapomniałem jednego przewodu podciśnienia założyć - jutro sie okaże czy znowu będę musiał kolektor zwalać czy dojdę do niego jakoś ... No i wymieniłem zaworek podciśnienia sterujący egr na nowy bo nie było podciśnienia od niego i dalej nie ma czyli tak jakby on nie otrzymywał sygnalow od ecu ... Ktoś miał kiedyś cos takiego ? Dzis była walka z termostami...uff ciezko było ....tu pod maska nie ma kompletnie miejsca ...nowy płyn tez zalany . ...poza tym przepustnica z e60 dorezana teraz autko w końcu gaśnie kulturalnie ... Edytowane 28 Września 2014 przez dziadek
Dev Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 (edytowane) A mówią ze w audi nie ma jak ręki włożyć Edytowane 4 Października 2014 przez Dev
Gracjan Opublikowano 4 Października 2014 Opublikowano 4 Października 2014 U mnie w E46 330d świece wykręciły się bez problemu. EGR wywaliłem, zaślepka w kolektorze wydechowym, flansza przy dolotowym, podciśnienie zaślepione. Jak nie ma sygnału to może wiązka gdzieś walnięta.
dziadek Opublikowano 5 Października 2014 Autor Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) U mnie w E46 330d świece wykręciły się bez problemu. EGR wywaliłem, zaślepka w kolektorze wydechowym, flansza przy dolotowym, podciśnienie zaślepione. Jak nie ma sygnału to może wiązka gdzieś walnięta. A zapomniałem napisać ze egr juz działa , pomwymianie zaworka trzeba było błąd skasować bo blokował ... Tradycja musi byc , z serii dzieci w bagażniku bmw Edytowane 5 Października 2014 przez dziadek
mojeA4 Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Ale duże już, kurcze jakoś zapamiętałem to zdjęcie z bagażnika BMW a tu już no no Wiadomo czemu kombi chociaż
dziadek Opublikowano 5 Października 2014 Autor Opublikowano 5 Października 2014 Bo mi sie lepiej widzi niz sedan a coupe to inna półka cenowa
skovroon Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Nooo.. patrząc na zdjęcie z podpisu to ładnie podskoczyły dziewczyny... fajne córy! Ten mały zwierz między nimi to żywy czy maskotka bo jakieś takie maławe toto.. Edytowane 5 Października 2014 przez skovroon
dziadek Opublikowano 5 Października 2014 Autor Opublikowano 5 Października 2014 No podskoczyły , jak sie urodziły to ważyły po 1kg ... ...ten zwierz to maskotka Oliwii , sika za kotami a Natalia z kolei za rybkami
Patrykbor Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Ale buty do auta dalej muszą ściągać haha
dziadek Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 Haha , przebieraly na plaze
GILI Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Twoja trójka ma naładniejszy kolor,ale do x ten średnio by pasował. E53 z sinikiem M57N ma automat BMW? Jest piękna dość blisko.. Edytowane 23 Listopada 2014 przez GILI
dziadek Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) E53 z sinikiem M57N ma automat BMW? na 99% GM 5 biegowa...moja była zmieniana przy przebiegu 200tys km...Bmw nie ma swoich skrzyń jak audi ... w dieslach z tych lat były montowane GM a w benzynach ZF... od E60 w dieslach wsadzali już 6 biegowe ZF-y w dieslach też...chociaż na początku produkcji chyba były też 5 biegowe GM ale tyko na początku ej, Poszukałem trochę i widać że w poliftaach były już 6 biegowe skrzynie ZF nawet w dieslach . Zobacz sobie tu jak znasz VIN lub dokładną datę produkcji: http://www.realoem.com/ np 2003r M57N skrzynia GA6HP26Z Edytowane 23 Listopada 2014 przez dziadek
GILI Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Dzieki. Tak polift 6biegow. Kawal auta. Jak bede mial chwile to pojawi sie watek.
dziadek Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Opublikowano 23 Listopada 2014 Dzieki. Tak polift 6biegow. Kawal auta. Jak bede mial chwile to pojawi sie watek. A to juz kupiłeś? W poliftach mocno tez poprawili napędy bo w przedliftach w głębszej kałuży potrafił sie pogubić
Rekomendowane odpowiedzi