noxes Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Co to znowu mi się odezwało? Dźwięk pojawił się po zamontowaniu ślizgu napinacza, a może poprostu wcześniej nie zauważyłem.Na pokrywie zaworów nie widać żadnych obtarć, dźwięk wydobywa się jakby z tyłu głowicy. http://youtu.be/-aMDmeiTmnE
Banan Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Coś wymyśliłeś? Ten dzwięk pojawia się po puszczeniu gazu czy mi się wydaje?
noxes Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Tak przy odpuszczaniu gazu.Do końca potwierdzić tego nie mogę, ale na 99% mogę powiedzieć. Powodem był przestawiony łańcuch rozrządu u lewej głowicy. Po przełożeniu jednego oczka w górę, przestało warczeć.
noxes Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Wydech? Zupełnie zwykły tyle, że rozłączony gdzieś jest.
oca69 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jeszcze mam pytanie , ty szukałeś slizgu napinacza dostałeś czy wymieniles caly? Jezeli caly to z allegro czy ori? Jaki koszt tego dziadostwa?
noxes Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) Kupiłem cały podobno dobry, ale wymieniłem tylko jeden ślizg. Resztę mam do sprzedania:-) Kupiłem prywatnie za 130zł. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez noxes
Rekomendowane odpowiedzi