beny. Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witam, mam krótkie proste pytanie czy pompa abs z quattro czy ośka to jest jakaś różnica? i czy mogę zastosować tę pompę "8E0 614 111 A" właśnie do ośki. Z góry dziękuję za odpowiedzi, Pozdrawiam Maciej!
MATIUS Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 pompa z quattro ma chyba wbudowany eds da się to założyć do ośki też jest na forurm
beny. Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Chodzi Ci o to? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/252954-zmiana-z-abs-na-abs-eds-1995-1997/ Bo mi chodzi o tę pompę z wbudowanym sterownikiem, a tam mówią o tym z osobnym w kanapie. Ja z tyłu pod kanapą nic nie mam Tzn. że nie ma różnicy ośka czy quattro dobrze zrozumiałem? i nie będę mieć problemów z montażem w/w pompy? Pozdrawiam
daro87 Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 i co kolego z tą pompą założyłeś taką ??
beny. Opublikowano 3 Października 2014 Autor Opublikowano 3 Października 2014 Jeszcze się za to nie zabrałem z powodu "doginania" przewodów No i dalej szukam informacji na temat sterownika właśnie z quattro. Jeżeli ktoś wie coś na ten temat proszę o odpowiedź. Moja sytuacja wygląda następująco: Zmieniałem silnik i całą wiązkę elektryczną budy na polift, więc i pompa ABS zmienia się na tę z wbudowanym sterownikiem w pompę. Kupiłem pompę z dawcy "układu nerwowego" i jest ona z quattro, a ja mam napęd na jedną oś. Czy będą z tym problemy? Gdzieś wyczytałem że nie przekoduję tej pompy... tylko jakie są tego skutki?
f16mysliwiec Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Pompa Powinna być taka sama różnica może być w sterowniku
beny. Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 Tzn. co mogę zrobić w moim przypadku ? normalnie montować tę pompę czy raczej ją sprzedać i szukać innej? Wziąłem ją tylko ze względu na to że tanio mi policzył porównując do cen i dostępności na allegro UP Panowie, czy naprawde nikt nic nie wie na ten temat? UP
Rekomendowane odpowiedzi