Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Parktronic a a4b5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest jakaś opcja zamontowania panelu np. radio+parktronic w audi a4b5? Czy wychodziło coś takiego w tej serii czy trzeba dopasować z innych modeli?

Opublikowano

Hej, ja mam audi z fabrycznym parktronikiem. Jeżeli masz pytania, z chęcią odpowiem :-)

Opublikowano

No b5 ma w opcji pdc ale tylko z tyłu no chyba ze się na rs4:-P

Opublikowano

Koledzy podłączę się pod temat. Też chciałem zamontować sobie takie coś ori. patrzyłem jednak nikt tego nie sprzedaje. Może ktoś robił to u siebie i podpowie co kupić i jak z montażem ? Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

może być tylko tył, tylko jak to zamontować a jeszcze ważniejsze gdzie takie coś kupić ?

Opublikowano

A co do zakupu polecam poszukać na allegro jakiegoś rozbitego modelu i pisać do gościa bo osobno nikt nie wystawia czegoś takiego. Wiem bo szukałem dla siebie 1 czujnika bo ułamał sie zaczep.

Opublikowano

A czy ktoś wie czy uniwersalne czujniki cofania da się zapodać do ori dokładki pod pdc?

Opublikowano

Mam prośbę do kogoś w temacie.

Z czego składa się i co potrzeba kupić od PDC z takiego "rozbitka"

Spotkaliscie sie moze z jakims FAQ o montażu ORI Pdc na którymś forum ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio udało mi sie założyć ori PDC A4B5... Mialem do dyspozycki dokladke tylnego zderzaka z ori czujnikami, wiazka wchodzi od dołu po prawej stronie, łączy sie kostka z insalacja ktora idzie do modulu zamieszczonego pod kanapa, od niej odchodzi dwa kabelki na glosniczek zamieszczony nad wzmacnaczem, i wiazke na przod: zasilanie po zaplonie, masa, wsteczny, sygnal predkosci i diagnoze, jest jeszcze jeden pod modul haka ale ja nie mam i nie przewiduje wiec nie podlaczalem. Pelny schemat znalazlem na forum passata... Czutalem ze niektotzy podlaczali zamienniki pdc i tez dzialaly ale ori to ori...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki kolego ale chodzi nam dokładnie o ten panel, bo ty masz sam głośniczek a mi zależy na całym panelu czy był wypuszczany

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio udało mi sie założyć ori PDC A4B5... Mialem do dyspozycki dokladke tylnego zderzaka z ori czujnikami, wiazka wchodzi od dołu po prawej stronie, łączy sie kostka z insalacja ktora idzie do modulu zamieszczonego pod kanapa, od niej odchodzi dwa kabelki na glosniczek zamieszczony nad wzmacnaczem, i wiazke na przod: zasilanie po zaplonie, masa, wsteczny, sygnal predkosci i diagnoze, jest jeszcze jeden pod modul haka ale ja nie mam i nie przewiduje wiec nie podlaczalem. Pelny schemat znalazlem na forum passata... Czutalem ze niektotzy podlaczali zamienniki pdc i tez dzialaly ale ori to ori...

Możesz podać nr tego sterownika, co masz u siebie ?

Opublikowano

Numery sterownika to 4B0 919 283

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam jezeli ktos zainteresowany mam komplet parktronika z sedana

Opublikowano
  • Autor

Pw