Opublikowano 20 Sierpnia 201411 l Witam, mam przyniszczony fotel kierowcy i chciałbym zmienić obszycie przednich foteli i kanapy tył oraz może boczków jeżeli mi się uda. Pytanie odnośnie jakim materiałem to obszyć? Co myślicie o eko skórze? Mama jest krawcową, więc mi uszyje, tylko czy da rade zdjąć na wzór stare obszycie?
Opublikowano 20 Sierpnia 201411 l Przede wszystkim ściągasz miarę ze starych poszyć. Eko skórę odpuść, kup materiał tapicerski przeznaczony do przemysłu samochodowego i dobre nici tapicerskie w słusznych rozmiarach/grubościach.
Opublikowano 21 Sierpnia 201411 l Na allegro nie dostaniesz. Szukaj w googlach. Gorzej będziesz miał z nićmi bo Amann sprzedaje chyba tylko dla firm, a Ariadna to trochę szmelc.
Opublikowano 22 Sierpnia 201411 l Ja bym ci kolego proponowal kupic uzywki bo sam ostatnio kupywalem byly brudne ale wystarczylo 3 godzinki poswiecic kupic szczotke i jelenie mydlo i wygladaja jak nowe:) a dalem za nie 1000 zl
Opublikowano 22 Sierpnia 201411 l za 250 kupiłem cały komplet z boczkami drzwi w stanie idealnym,tylko tylną kanapę musiałem przerobić na składaną
Opublikowano 22 Sierpnia 201411 l Autor Może i lepeiej kupić właśnie fotel, ja mam tylną kanapę jak nową, pasażera fotel też idelany tylko kierowcy przedarty, może gdzieś kupie jeden fotel.
Opublikowano 31 Sierpnia 201411 l tylko pamietaj że jak kupisz jeden fotel to nawet ten sam kolor jak wyszedł z fabryki to materiał może być wyblaknięty albo może być tak ze twój będzie bardziej wyblaknięty od tamtego, cieżko jest tak dobrać ja troche szukałem i wolałem kupić nowy komplet dałem 320 z boczkami i podłokietnikiem
Opublikowano 6 Września 201411 l Wymień przetarty element fotela, podobny materiał dostaniesz w hurtowni tapicerskiej i koszt będzie niewielki.
Opublikowano 8 Września 201411 l Jeśli ci nie zależy na jakimś typowym kolorze obszycia to kup używki a jeśli chcesz jakąś specjalną tapicerka dla projektu to obszyj . Mi się zawsze marzyła ciemno brązowa tapicerka