Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma A4 no przy najmniej ma parę elementów do niej na pewno... :decayed:

dopiero kompletuje :decayed:

mogłeś wcisnąć mu parę części od Bizona :naughty:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ma A4 no przy najmniej ma parę elementów do niej na pewno... :decayed:

dopiero kompletuje :decayed:

mogłeś wcisnąć mu parę części od Bizona :naughty:

u mnie zamówił dwie tarcze hamulcowe od Zetora bo mówił, że przednie ma już cienkie :polew:

Opublikowano

odnosnie zimy do dobrze ze oprucz esy mam jeszcze jeepa w garazu :rolleyes: bo bym nie wyjechal w zyciu

mam pytanko facet chce sie zamienic ze mna na a6 2.8 oczywiscie z Q tylko niestety tip 210orginbalnego przebiegu rok 2001 jest jeszcze jeden problem to audi jest czerwone :sick3: tylko ze znowu chce beardzo dobrze doplacic i sam teraz nie wiem wszystko bylo by ok gdyby to nie byl tip tronic mialem kiedys passka z taka skrzynia i niestety musialem ja remontowac a autko mialo mmniejszy przebieg sam nie wiem co robic

Opublikowano

2001 to juz polift

Opublikowano

esa,jeep,czy A6 :cool1:

nie interesuje nas czym przywieziesz urodzinowy browarek,byle byś przywiózł :naughty:

Opublikowano

tak polift [br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 14:46_________________________________________________

esa,jeep,czy A6 :cool1:

nie interesuje nas czym przywieziesz urodzinowy browarek,byle byś przywiózł :naughty:

spokojnie w srode jestem :tongue4:

Opublikowano

avant?

Opublikowano

Tomeks

mogłeś wcisnąć mu parę części od Bizona naughty

ja nie mam Bizona :decayed:

bartek213

mam pytanko facet chce sie zamienic ze mna na a6 2.8 oczywiscie z Q tylko niestety tip 210orginbalnego przebiegu rok 2001 jest jeszcze jeden problem to audi jest czerwone sick3 tylko ze znowu chce beardzo dobrze doplacic i sam teraz nie wiem wszystko bylo by ok gdyby to nie byl tip tronic mialem kiedys passka z taka skrzynia i niestety musialem ja remontowac a autko mialo mmniejszy przebieg sam nie wiem co robic

na polifta bym się zamienił a jak chce jeszcze dobrze dopłacić ( choć się dziwię ) to będziesz miał w razie co na remont skrzyni a że jest czerwona... są czerwone i czerwone... :wink4:

Opublikowano

avant?

tak avant

bartek213

mam pytanko facet chce sie zamienic ze mna na a6 2.8 oczywiscie z Q tylko niestety tip 210orginbalnego przebiegu rok 2001 jest jeszcze jeden problem to audi jest czerwone sick3 tylko ze znowu chce beardzo dobrze doplacic i sam teraz nie wiem wszystko bylo by ok gdyby to nie byl tip tronic mialem kiedys passka z taka skrzynia i niestety musialem ja remontowac a autko mialo mmniejszy przebieg sam nie wiem co robic

na polifta bym się zamienił a jak chce jeszcze dobrze dopłacić ( choć się dziwię ) to będziesz miał w razie co na remont skrzyni a że jest czerwona... są czerwone i czerwone... :wink4:

no chce mi 8tys doplacic to jest taki ladny osty czerwony tylko ze pustak bo ma tylko bose i 4 szyby latane nawet xenonow nie ma skóry nie ma

Opublikowano

z tymi ksenonami w A6 to nie było tak gęsto

więcej ich było właśnie bez

Opublikowano

tylko poliftow jest duzo z bi xenonami a wie ktos moze jak to chodzi na gazie ??

Opublikowano

Dokładnie tak jak pisze antonio... jak chce dopłacić 8 to ja bym się zamienił... Tym bardziej jak piszesz że ten czerwony nie jest zły...

Opublikowano

znam typa który miał A6 ale 98 rok chyba 2.6 V6 benz i miał sekwencję to sobie chwalił

nie wiem czy jakieś poważniejsze różnice mają te motory

Opublikowano

czerwony jest całkiem si :wink4:

Opublikowano

bo sa czerwone takie jak cegla i takie ostre to to jest wlasnie ten ostry troche martwi mnie ten przebieg silnikowi wiem ze to nie zaszkodzi ale ta cholerna skrzynia

Opublikowano

Olo,powiedz coś o tej skrzyni,pomóż koledze :cool1:

Opublikowano

tylko cholera znowu instalascja jakies 3500tys a bez gazu to pewno bedzie palic tyle co moja esa[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 14:59_________________________________________________olo powie ze kasta jest ok i nie powinno sie nic dziac:tongue4: a ja niestety mam przykre doswiadczenia

Opublikowano

Jesli ktos dbal o skrzynie (olej,filtry) to nic nie bedzie sie z nia dzialo.Gorzej jak ktos nei szanowal.

Opublikowano

8000-3500= 4500 zł które w razie co masz na skrzynię :wink4: Lepiej mieć 210k km prawdziwego jak żyć w nieświadomości... :decayed:

Opublikowano

no wlasnie gosc twierdzi ze byl w aso i powiedzili mu ze w tej skrzyni sie oleju nie wymienia co oczywiscie moim zdaniem jest bujda[br]Dopisany: 10 Styczeń 2010, 15:03_________________________________________________

8000-3500= 4500 zł które w razie co masz na skrzynię :wink4: Lepiej mieć 210k km prawdziwego jak żyć w nieświadomości... :decayed:

wiem o tym :naughty: tylko to niestety i tak troche duzo