Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cisza mówisz hmmm może ekipa siedzi w knajpie z browarkiem:) [br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 20:07_________________________________________________Dzisiaj troszkę pojeździłem na tempomacie i tak mnie zastanawia jak to się ma do jazdy w zimie? Jeżeli np jadąc na tempomacie wpadam w poślizg to normalnie włącza się esp? A jak wtedy zachowuję się tempomat? :)

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja ogladam zielona mile na tvn

Opublikowano

odłącza sie automatycznie

Opublikowano

Acha no o to mi chodziło i znowu człowiek o jedną rzecz mądrzejszy :naughty:

Ja też oglądam Zielona mile :>

Opublikowano

Ja ogladam zielona mile na tvn

anioni,ale to nie jest transmisja z zawodów w koszeniu mili trawnika :no:

..więc daj se spokój i spierdzielaj do obory dokończyć robote :decayed:

Opublikowano

Kurczę znowu będę musiał wydać kasę bo to będzie pierwszy mój zlot :decayed: więc jakieś wpisowe będzie się wam należało hehe ale luzik rozbije skarbonkę świnkę i jakoś się wyreza parę groszy :wink4:

Opublikowano

umiesz robic cytrynówkę :mysli::naughty:,mógłbyś zrobić jakis baniaczek i byłoby wpisowe jak ta lala :kox:

Opublikowano

No i ten pomysł mi się podoba robię zajebistą cytrynówkę więc będzie cytrynówka wedle życzenia :hi:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

Dobra dobra tylko mam nadzieję że nie będzie tak samo jak z tym browarem :decayed: że nie będzie trzeba Cię prosić no i będziesz z kobietą więc będziesz musiał trzymać fason :naughty: ale spoko wypijemy Twoje zdrowie :polew:

Opublikowano

Tomeks dzwoń po Antuan'a na pewno mu się pomysł z cytrynówką spodoba :polew: :polew:

Opublikowano

Haha tylko mi tu spokojnie bo będę musiał cysterną przyjechać do BT :polew:

Opublikowano

Dobra dobra tylko mam nadzieję że nie będzie tak samo jak z tym browarem :decayed: że nie będzie trzeba Cię prosić no i będziesz z kobietą więc będziesz musiał trzymać fason :naughty: ale spoko wypijemy Twoje zdrowie :polew:

cytrynowę to my akurat walimy konkret :evil:

tu pare fotek poglądowych z Pomorskiego Zlotu Zimowego 2010 :gwizdanie:

https://picasaweb.google.com/101337658827256215423/JarosAwiec2010

Opublikowano

Ej Tomeks ja nie wiedziałem że Ty o takiej bańce mówisz :shocked: wycofuję się z tego wpisowego hahahaha

Opublikowano

spoko spoko,tą to robiłem w większości z kasy zlotowej,także bez stresu :wink4:

Opublikowano

No to grubo było:) okaże się na miejscu jak nie będę jechał swoim autem to możemy pić do upadłego :> a właśnie powiedz mi czy tam tylko będzie ekipa ze zlotu czy jakieś inne towarzystwo też się kręci :naughty:

Opublikowano

cały ośrodek nasz[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 21:26_________________________________________________mata :decayed:

akcja parkingowy

Opublikowano

Liczyłem na inną odpowiedź :gwizdanie: no ale trudno :)[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 21:30_________________________________________________Tomeks a tam jest jakiś stok blisko to może wezmę narty ze sobą na kaca jak znalazł :decayed:

Opublikowano

Tomeks a tam jest jakiś stok blisko to może wezmę narty ze sobą na kaca jak znalazł :decayed

to jest koniec marca,lepiej weź wrotki :decayed:,chociaż,jednego roku było śniegu w chuuuuj :cool1:

Opublikowano

cały ośrodek nasz[br]Dopisany: 13 Styczeń 2012, 21:26_________________________________________________mata :decayed:

akcja parkingowy

Parkingowy pierwsza klasa :polew: :polew: :polew: