Opublikowano 17 Stycznia 201214 l No jestem w szoku bo nie spodziewałem sie takiej temperaturki. Ciekawe czy mój jedenastoletni traktorek odpali bo stoi na podwórzu a od 7:00 robota
Opublikowano 17 Stycznia 201214 l antonio,a na dworze ile jest? może on w jakiejś chłodni siedzi że ma -10
Opublikowano 17 Stycznia 201214 l Półtorej godzinki temu było -9 to otwórz se okno,jednak o jeden stopień cieplej jest
Opublikowano 18 Stycznia 201214 l Jak robiłem przegląd to gość mi zmierzył i wyszło 22% a miałem najcieńszą z foli oczywiście mówimy o przodzie, wiesz kiedyś jeździłem dwa lata z foliami ale to pewnie kwestia szczęścia :gwizdanie: dzisiaj pedały robili obławę jakąś zatrzymywali każde auto i trzepali od silnika po bagażnik u mnie się tylko do szyb dowalili i pewnie im to wystarczyło że mieli satysfakcję że coś znaleźli bo więcej nic nie sprawdzali a ja Paździochem prawie 4 lata przejeździłam i mi nikt nie kazał odklejać folii z szyb, bo zawsze udawałam, że nie wiem o co chodzi no i ściemniałam, że "jutro" pojadę na stację diagnostyczną żeby mi odkleili hahaha
Opublikowano 18 Stycznia 201214 l Jak robiłem przegląd to gość mi zmierzył i wyszło 22% a miałem najcieńszą z foli oczywiście mówimy o przodzie, wiesz kiedyś jeździłem dwa lata z foliami ale to pewnie kwestia szczęścia :gwizdanie: dzisiaj pedały robili obławę jakąś zatrzymywali każde auto i trzepali od silnika po bagażnik u mnie się tylko do szyb dowalili i pewnie im to wystarczyło że mieli satysfakcję że coś znaleźli bo więcej nic nie sprawdzali a ja Paździochem prawie 4 lata przejeździłam i mi nikt nie kazał odklejać folii z szyb, bo zawsze udawałam, że nie wiem o co chodzi no i ściemniałam, że "jutro" pojadę na stację diagnostyczną żeby mi odkleili hahaha No wiesz Alona Ty masz swój urok osobisty a ja co stary i brzydki nie mam takiej siły przebicia
Opublikowano 18 Stycznia 201214 l No wiesz Alona Ty masz swój urok osobisty a ja co stary i brzydki nie mam takiej siły przebicia cycki włodi,cycki
Opublikowano 18 Stycznia 201214 l antonio,mam cos dla Ciebie,bedzie się podobało Baby TV - Rolnik pole orze