Alona Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 może w srode matarnia,co? Jestem za! ale może ktoś vaga wziąc bo bym chciała zvagować Leona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 a co mu jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Wolę odwiedzić Olka i od razu pochwalić się modami:decayed: z licznikiem z którym Olo walczył pół roku koleś w Siedlcach zrobił to w 15 min i twierdził że jeszcze był jakiś problem bo zrobił by to szybciej. Ale j**any miał taki sprzęt że masakra ogólnie pracuje w Aso więc wszystko jasne:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 no niestety nie każdy może zrobić wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca.13 Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 mam taka dojazdówkę ---------- Post dopisany at 21:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:09 ---------- też chętnie przyjade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 mam pytanko: czy w tym servisie wymienia mi wyswietlacz FIS-a? szukam od jakiegos czasu w 3miescie i cos nie moge znalezc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo_sl Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja tez może bym wpadł jak sie wyrobie. Jeśli można oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 mam pytanko: czy w tym servisie wymienia mi wyswietlacz FIS-a? szukam od jakiegos czasu w 3miescie i cos nie moge znalezc.Jak podjedziesz to będziesz musiał zostawić zegary i wyświetlacz bo Olek ma kolesia co ogarnia takie rzeczy ale nie zrobi Ci tego na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Ja tez może bym wpadł jak sie wyrobie. Jeśli można oczywiście widziałem, Cię dzisiaj na obwodnicy - mykałeś w stronę Gdyni około godz. 7:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo_sl Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Zgadza sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 mam pytanko: czy w tym servisie wymienia mi wyswietlacz FIS-a? szukam od jakiegos czasu w 3miescie i cos nie moge znalezc.Jak podjedziesz to będziesz musiał zostawić zegary i wyświetlacz bo Olek ma kolesia co ogarnia takie rzeczy ale nie zrobi Ci tego na miejscu hmmm bez zegarow raczej nigdzie nie pojade no ale dzieki za info. Dryndne wiec i zobacze jak to ustawic zeby bylo ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 a nie wiem, dwa razy mi sie przycial na trasie i nie wiem czy to wina sprzegla czy turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 muła złapał??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 sorka ze sie wam tu znowu wcinam ale dzis mnie trafila mala awaria. padl mi centralny . wyglada na to ze zdechla mi ta pompka/kompresorek centralnego zamka. czy jest to naprawialne czy trzeba wymienic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 o której jakby co jutro na matarni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja najpierw jadę na chwilę do Ola potem mogę podjechać na matarnie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 toć jo ale na która godzina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Niech się inni wypowiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 a o której będziesz w pruszczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Około 16-16.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi