mateogda Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 nie wiem czy bede na nastepnym spocie:kwasny:.........................................musze odpoczać od fajek:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 no powrot na letnich obwodnica byl emocjonujacy, auto caly czas plywalo na boki, ale dojechalismy z łepskim ;P a ty nie pal tyle bo wpadniesz w nalog , atak pozatym dzieki za bekowy wieczor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 a ja niestety musiałem zostać dłużej w pracy i nie mogłem przyjechać ale za to udało mi się dziś wyrezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 jaki koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 75zł, włącznik z WV EOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 dam ci 75 i mi zrobisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 haha, kup włącznik to pomyślimy, ponad godzine się z tym męczyłem:facepalm: rozłożyć się da, gorzej ze złożeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 to kupie i bedziem mysleć masz nr części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 PRZEŁĄCZNIK ŚWIATEŁ CHROM VW TIGUAN EOS B7 CC 3C8 (3001226126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z tej aukcji kupiłem, ale niektórzy też z A3 brali włączniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 własnie wrc chyba z A3 robił jak kupie,odezwe sie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 jak się zrobi cieplej to na spocie możemy przekładać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 zanim kupie,to pewnie wiosna bedzie:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 A ile roboty z tym jest? Jak mam włącznik auto też da radę? memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 przecież samo pokrętło sie przekłada,reszta zostaje ze starego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Was widzisz człowiek znowu mądrzejszy a czyli samą gałkę można kupić? A jakiś numer jej.... memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 samej nie kupisz,cały włącznik trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Oki kumam a dużo zabawy z przełożeniem:confused: memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Oki kumam a dużo zabawy z przełożeniem:confused:memory five-wladi i wszystko jasne:) no wlasnie tez chce to u siebie zalozyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi