Opublikowano 14 Października 201312 l Musi tam czesto nrykac bo juz go tam tez widzialem. A nawet raz wytrabilem jak go wyprzedzalem heh
Opublikowano 14 Października 201312 l Pozdro dla Łepskiego...widziany z ranca na Hutniczej Musi tam czesto nrykac bo juz go tam tez widzialem. A nawet raz wytrabilem jak go wyprzedzalem hehA widzisz zapomniałem zapytać, czy to Ty byłeś
Opublikowano 14 Października 201312 l Jadę w czwartek z południa Polski (ustroń) na północ (Trójmiasto) mogę coś zabrać itp. po drodze na trasie. wszystko do dogadania
Opublikowano 15 Października 201312 l Przenosicie sie do gdyni ze spotami juz? to moze do pucka tez wpadniecie dzis o 18 przy mcd
Opublikowano 15 Października 201312 l Jadę w czwartek z południa Polski (ustroń) na północ (Trójmiasto)mogę coś zabrać itp. po drodze na trasie. wszystko do dogadania Łódź - dwa grzane fotele do MK IV
Opublikowano 16 Października 201312 l Witam, dziś jednak nie dam rady zjawić się na zlocie wieczorem zmieniany będzie zestaw rozrządu w moim aucie. Wszystko na szybko bo zostaje w Polsce do końca tygodnia. Chciałbym jeszcze zdążyć zmienić język komputera i nawigacji z niemieckiego na angielski. Czy ktoś może polecić, gdzie mogę to zrobić (jakie są koszty) lub czy mogę to zrobić samemu ? Przypomnę, że świeżo kupiłem auto, jestem na urlopie, mam mnóstwo innych spraw na głowie i nie mogę całego czasu poświęcić na poszukiwania dlatego zwracam się o pomoc do was.
Opublikowano 16 Października 201312 l Z niemieckiego na angielski???....przecież to se w menu ustawiasz
Opublikowano 16 Października 201312 l Z niemieckiego na angielski???....przecież to se w menu ustawiasz On może nie ma panelu menu to wtedy vagiem musi:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 16 Października 201312 l Manetką na fisie można ustawić przeciez panel menu ma każde MMI,jak nie przy biegach,to nad klimatroniciem
Opublikowano 16 Października 201312 l Z niemieckiego na angielski???....przecież to se w menu ustawiasz Właśnie znalazłem i wszystko zmieniło się na angielski hehe Koszt zamiany na polski to 750zł :/ sporo, dobrze że i tak wolę angielski
Opublikowano 16 Października 201312 l Polski zrobisz sobie sam,poczytaj Forum Audi A6 Klub :: Zobacz temat - [A6 C6] Spolszczenie do Audi MMI Professional na chomiku jest pelno tego,sprawdź tylko jakie dokładnie masz MMI AUDI MMi PL menu.7z - & Polskie menu do navi - Fabryczne systemy nawigacyjne - marecki21 - Chomikuj.pl
Opublikowano 16 Października 201312 l Ma ktoś numer do Michała ? Bo chcę go zapytać czy mi te fotele z Łodzi odbierze...
Opublikowano 17 Października 201312 l Kto z cfaniaków poleca jakiś warsztat który wyciąga wgniecenia blachy:decayed:
Opublikowano 22 Października 201312 l Meldować się, kto będzie jutro na spocie i na którą się zjeżdżamy? Wysłane z telefonu...
Opublikowano 22 Października 201312 l Ile może kosztować wysłanie kpl kół 15" do woj. mazowieckiego macie jakieś namiary na taniego kuriera?