Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK .....wezme 0,7 :grin:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

F##k, to może przywiozę 2L Coca-Coli? :-P

Opublikowano

Czołem,

szukam chętnych, którzy podjadą ze mną obejrzeć klubowe auto do Sokółki, czyli 400-430 km od nas na wschód (okolice Białegostoku). Oczywiście komp byłby wskazany :-) Zwracam kasę za paliwo i stawiam oczywiście jakieś papu i pićku :-) Data dowolna ale najlepiej okolice weekendu :-) Jak chętnych nie będzie to... też nic się nie stanie bo nie jest to Audi moich marzeń ale po obejrzeniu miliona okolicznych szrotów i z braku laku mogę wziąć, przynajmniej nie kosztuje 100000000 + opłaty, więc jakaś kasa na mody zostanie :-)

A tu link do auta http://olx.pl/oferta/audi-a4-b6-1-8t-quattro-bezwypadkowe-CID5-IDfVQ0T.html#a3d03c461c

Jest też na forum w dziale na sprzedaż.

Pozdro :-)

Opublikowano

Znowu B6 :question: [emoji23]

Opublikowano

ale tamto bylo fajne,a to c**jowate,wiec zmiana bedzie :decayed:

Opublikowano

Głupoty gadasz, czerwony szybszy [emoji12]

Opublikowano

k**wa Łepski zamiast kibicować to na forum siedziałeś i widzisz co narobiłeś...

Z każdego auta można ulepić coś fajnego :-) W każdym razie temat nieaktualny bo na aucie łuszczy się klar, poczytałem trochę o tym i jedyne rozsądne rozwiązanie to malowanie całego samochodu a w to nie chcę się bawić, to ma być auto tymczasowe na rok, góra dwa lata więc jakieś koło, remap to można kupić/zrobić ale nie malowanie całego auta :-)

W sobotę jadę oglądać e46 330i a w niedzielę stare S3, w odwodzie jest jeszcze Impreza GT turbo i Leon ARL więc może coś w końcu trafię. Są też w okolicy dwie S4 B5 ale nie wiem czy warte zachodu, jedna zielona z Kościerzyny a druga niebieska z trójmiasta z czarnymi środkami lamp, jak coś wiecie na ich temat to będę wdzięczny za info.

Edytowane przez Maciek80

Opublikowano

Czy któryś z kolegów nie chciałby pomóc przy montażu xCarLink, modułu BT oraz czujników Valeo ? Mogę zapłacić, mogę postawić kratę piwa ( czy cokolwiek będzie chciał :) ) i ja wspólnie obalić . Wyjeżdżam na wakacje i chciałem wszystko ogarnąć, a że boję się popsuć coś bardziej ;)

Opublikowano

Panowie, ktore ASO Audi w 3M warte polecenia?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Opublikowano

Gdzie naprawiacie swoje Audi w trójmieście? Poszukuję kogoś godnego polecenia który usługi wykonuje bardziej z pasji do marki Audi niż w celu tylko zarobkowym? ;)

Opublikowano

Gdzie naprawiacie swoje Audi w trójmieście? Poszukuję kogoś godnego polecenia który usługi wykonuje bardziej z pasji do marki Audi niż w celu tylko zarobkowym? ;)

http://az.gda.plbędzie pan zadowolony
Opublikowano

Witam, jestem z kuj-pom, ale mam pytanie do Was, czas na wakacje i wybór padł nad morze ;) Wiecie może do jakiego miasta warto się udać, aby było gdzie pochodzić, a nie tylko smażyć się na plaży ? Wiecie gdzie szukać jakiegoś noclegu w przystępnej cenie ? :) Urlop od 25-07 :)

Edytowane przez A4CCH

Opublikowano

Czy Olo robi wydechy? Bo nie mogę się dodzwonić a coś pamiętam, że widziałem dawno temu jak Ziomek spawał jakiś. Potrzebuje zrobić DP do 1.8t. Ew. jakiś inny warsztat możecie polecić.

Edytowane przez Maciek80

Opublikowano

Ziomek powiedział że wyspawa [emoji12] +48 508 852 749

Opublikowano

Dzieje się coś w 3city? Kiedy jakieś spoty? Wczoraj odbył się?

Opublikowano

Ucierpiał ktoś w czasie ostatniej ulewy?

Całe szczęście w kaszubskie żwiry wszystko wsiąka.

Propozycja ogniska aktualna

Opublikowano

Pomocy! Zablokowalem radio Symphony II , a jutro jadę na wakacje ! Co mogę zrobić ? Kodu nie znam :/

Opublikowano

Propozycja ogniska aktualna

kto chetny powiedzmy na przyszly week?

Opublikowano

Cześć Mordeczku :) troche wody upłynęło :)