Opublikowano 27 Września 20169 l Zamontować, mam część gratów - 2 wiązki, czujki, głośniki, przycisk na przód.... Znalazłeś kogoś ? Mam ten sam problem + BT
Opublikowano 29 Września 20169 l Mam jednak kolegów na forum zadzwonia,pocieszyć,zapytać o zdrowie o w półdo pierwszej w nocy...
Opublikowano 29 Września 20169 l Witam, czy znajdzie się ktoś chętny sprawdzić mojego kopciucha kompem? Zależy mi na sprawdzeniu kata wtrysku itp. jakby co priv, pzdr
Opublikowano 2 Października 20169 l Któryś z "czarnych podniebień" zna tego parcha ?? http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-caddy-1-9-tdi-klima-elektryka-ID6yzIGB.html Edytowane 2 Października 20169 l przez alvaro
Opublikowano 3 Października 20169 l Mam jednak kolegów na forum zadzwonia,pocieszyć,zapytać o zdrowie o w półdo pierwszej w nocy...Widzisz Gili czujesz się wyróżniony z tej hołoty....Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 Października 20169 l do łepskiego tez chcielim dzwonic,jednak zostalismy powstrzymani Wypych, podziękuj Kryśce ode mnie [emoji23]
Opublikowano 4 Października 20169 l Łepski, przypomniało nam się jak opowiadaleś że na linii frontu nie masz kontaktu z bazą... Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 5 Października 20169 l witam. kto w wawce najlepiej bielany ogarnia malowanie polerowanie lamp?
Opublikowano 5 Października 20169 l Łepski, przypomniało nam się jak opowiadaleś że na linii frontu nie masz kontaktu z bazą... Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Cieżko jest wszystko wysyłać gołębiem pocztowym
Opublikowano 25 Października 20169 l Ktoś chętny na spota dzisiaj lub jutro u Ola? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 25 Października 20169 l Komentuje zeby przejsc na koniec tematu bo hest ponad tysiac stron xd Edytowane 25 Października 20169 l przez Miissioo
Opublikowano 25 Października 20169 l Komentuje zeby przejsc na koniec tematu bo hest ponad tysiac stron xdHola hola[emoji1345]!! Nie oszukujemy [emoji23]Tomeks, a może przyszły week? [emoji12] Edytowane 25 Października 20169 l przez ?epski
Opublikowano 25 Października 20169 l Może być... ...ale znając życie...to bedzie przyszły...rok [emoji12] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 28 Października 20169 l Witam, Panowie szukam kogoś z Gdańska z Vag aby spr jedno auta przed zakupem silnik 1.9TDI Auto nie ma tablic wiec bedzie diagnostyka bez jazdy Termin jak najszybszy Nie za darmo
Opublikowano 29 Października 20169 l Witam, jestem posaidaczem a4b6 od poczatku maja. Auto mam na seryjnych 16 i zastanawiam sie nad zmiana na 17 oczywiście na wiosne dopiero. Tylko chcialbym sie doradzic i zobaczyć na Waszych autach jak to bedzie wygladac jeśli zostawie swoje zawieszenie. Kola plus komplet nowego zawiasu a nastepnie maly wirus to spory wydatek wiec nie chcialbym dolozycndo tego sprezyn i amorow na 4 kapcie.
Opublikowano 31 Października 20169 l Piać komu pasuje środa lub czwartek u Ola czy Matarnia Edytowane 31 Października 20169 l przez ?epski