Opublikowano 3 Listopada 20169 l Pany gdzie najlepiej oddać alusy do renowacji? Edytowane 3 Listopada 20169 l przez Kacza
Opublikowano 3 Listopada 20169 l Zależy co chcesz wykonać Pany gdzie najlepiej oddać alusy do renowacji?
Opublikowano 3 Listopada 20169 l Piaskowanie + malowanie (niekoniecznie proszkowe) + polerka rantu (malutkie ubytki tu i tam)
Opublikowano 4 Listopada 20169 l Lepski,byłeś na spocie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A jak [emoji23] I tak musiałem wymienić płyn chłodniczy [emoji6]
Opublikowano 4 Listopada 20169 l Siema [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk O ku..rczę..... Normalnie duch
Opublikowano 5 Listopada 20169 l Kolejnego od duchów wyzywaja:) Macie jakiegoś magika który dołoży mi bluetoth do eSy? Modul antenie itp zapewnie. Chodzi mi o podlaczenie itp żeby było jak w ori
Opublikowano 5 Listopada 20169 l Jak masz vaga to chwila roboty. Wiązki Kaju zrobi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 9 Listopada 20169 l Kolejnego od duchów wyzywaja:) Macie jakiegoś magika który dołoży mi bluetoth do eSy? Modul antenie itp zapewnie. Chodzi mi o podlaczenie itp żeby było jak w ori Sam szukam od dłuższego czasu. Jak masz vaga to chwila roboty. Wiązki Kaju zrobi. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk chyba 80 zł zapłaciłem u Kaju za wiązkę gotową do podłączenie, ale dla mnie to czarna magia
Opublikowano 10 Listopada 20169 l Autoopcja.pl mozna tu zobaczycDzięki. Zadzwonię do nich po weekendzie
Opublikowano 15 Listopada 20169 l Siema macie kogoś do polecania w pomorskim w sprawie skrzyni biegów ? potrzebuje swoją wymienić (awx 130km 5biegów), może akurat ktos taką posiada na zbyciu?
Opublikowano 15 Listopada 20169 l Autoopcja.pl mozna tu zobaczyc W czwartek jadę do niego na wycenę . Przez telefon powiedział ze da rade wszystko zrobić ale kwota była dość wysoka . Jednak leży to w mojej szafie prawie rok , wiec chyba pora Autoopcja.pl mozna tu zobaczyc W czwartek jadę do niego na wycenę . Przez telefon powiedział ze da rade wszystko zrobić ale kwota była dość wysoka . Jednak leży to w mojej szafie prawie rok , wiec chyba pora
Opublikowano 17 Listopada 20169 l Siema macie kogoś do polecania w pomorskim w sprawie skrzyni biegów ? potrzebuje swoją wymienić (awx 130km 5biegów), może akurat ktos taką posiada na zbyciu? Przylaczam sie do pytania.
Opublikowano 17 Listopada 20169 l W Gdyni w Orłowie bodajże coś jest , ale nie znam osobiście . Kolega za to był w Wejherowie , taki duży salon napraw skrzyń i mówi ze porażka