m1chal Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) ........ Edytowane 30 Września 2019 przez m1chal
Kolkov Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Siema, sprawa jest Znajoma szuka mieszkania do wynajęcia w Gdańsku. Budżet to ok 1600 zł miesięcznie. Nie wiem na ile to możliwe, ale będę wdzięczny za info. Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Tomeks Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Z opłatami tyle?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bieniek Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 W tej kwocie to tylko kawalerka przy obwodnicy...
Ziewal Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Kawalerki wcale nie są tańsze od np. dwupokojowych
wypsiu Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Kolba jak znajoma jeszcze niepełnoletnia to Czarnuch na pewno się tym zajmie ...[emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kolkov Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Kolba jak znajoma jeszcze niepełnoletnia to Czarnuch na pewno się tym zajmie ...[emoji6]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Yebaniutki, czekałem na Twój komentarz :grin:Kawalerki wcale nie są tańsze od np. dwupokojowych To tak jak wszędzie. W tej kwocie to tylko kawalerka przy obwodnicy... Dobre Z opłatami tyle?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No rejczel Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Tomeks Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 To tak jak Bieniek mówi,kawalerka przy obwodnicy i to i tak ciężko będzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ziewal Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Aż z ciekawości sprawdziłem średnie ceny dużych kawalerek i doszedłem do wniosku, że muszę podnieść cenę lokatorom [emoji16]
Kolkov Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Dzięki wielkie, przekaże info Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
m1chal Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 14 godzin temu, Bieniek napisał: W tej kwocie to tylko kawalerka przy obwodnicy... bez przesady... moje stoi puste na osowej. Dwa pokoje, nowe, zadbane, chciałem po znajomych 1600zł z opłatami i nie ma chętnych... :/
Ziewal Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Dwa lata temu nie nadążałem odbierać telefonów a ogłoszenie wisiało 2 dni fakt że we Wrzeszczu i kawalerka ale zrobiona na dwa pokoje z kolei 4 lata temu ogłoszenie wisiało miesiąc i zadzwonił tylko jeden człowiek
Tomeks Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 bez przesady... moje stoi puste na osowej. Dwa pokoje, nowe, zadbane, chciałem po znajomych 1600zł z opłatami i nie ma chętnych... :/Ile metrów,umeblowane?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
m1chal Opublikowano 17 Stycznia 2018 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Ile metrów,umeblowane?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk46m2Wszystko jest, mieszkalem tam przez 3 lata. Nawet telewizory w pokojach.Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka
Bieniek Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 11 godzin temu, m1chal napisał: bez przesady... moje stoi puste na osowej. Dwa pokoje, nowe, zadbane, chciałem po znajomych 1600zł z opłatami i nie ma chętnych... :/ NO jeden mały szczegół. Osowa....
Califon Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Przy ul Piastowskiej na przymorzu jest duza kawalerka tzn troszke przerobiona: obecnie salonik, sypialnia i maly pokoj, kuchnia i lazienka. Kolega ktory rezygnuje placil 1600-1700. Moge podpytac czy aktualne za taka cene.
Kolkov Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Spoko, będę wdzięczny Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
MaTeo85 Opublikowano 3 Lutego 2018 Opublikowano 3 Lutego 2018 Panie i Panowie czy ktoś z Was ma oryginalnego VCDSa? Potrzebuję zmienić kodowanie sterownika Airbagów, a niestety moje kable (klon i kkl) nie dają sobie rady i chciałbym sprawdzić czy ori VCDS ogarnie temat czy to jakaś głębsza historia żeby zmienić kodowanie.
Marcin Gugu33 Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 Siema - pracuje ktoś z mppsem? jest w stanie usunąć SAI i drugą sondę?
lewiatan1989 Opublikowano 11 Maja 2018 Opublikowano 11 Maja 2018 Koledzy, Mam pytanie a nawet dwa. 1. Gdzie w Gdańsku warto podjechać na kontrolę zawieszenia? od kilku dni mam jakiegoś dzięcioła czy inne pukaczu. Byłem co prawda na szarpakach w rodzinnej miejscowości i co...? stwierdzili, że zawieszenie ideał. A już teraz wręcz naku**ia z prawej strony a dosłownie dostaję białej gorączki jak jadę i coś mi gdzieś puka, sam nie mogę obsłuchać co to, jak bujam nim na wszystkie strony nic nie słyszę, bujając kołami luzów nie czuję, a jednak puka i to strasznie na bruku itp 2. Poleci ktoś dobrego, (może) zaufanego mechanika? Który nie zedrze jak za zboże a faktycznie zrobi co trzeba? Mam wyciek oleju, próbowałem go zlokalizować i albo z uszczelniacza - bo cała skrzynia uwalona w oleju i blok silnika (od strony filtra powietrza) albo spod głowicy - jednak bardziej obstawiam to drugie. Ogólnie raz w życiu oddałem samochód do mechanika i potem gorzko tego żałowałem i musiałem jeszcze po nim poprawiać (długa historia) co nie zmienia faktu, że mam uraz. Ale jednak remontu głowicy sam się nie podejmę - brak warunków i chyba trochę nie ten level No i może orientuje się ktoś jakie koszta wchodzą w rachubę przy remoncie uszczelki pod głowicą, co powinienem jeszcze zrobić przy okazji i co jeszcze może wyjść po drodze? Przepraszam, że w wątku SPOTowym, ale ten najwięcej osób z 3miasta obserwuje, a sam w 3mieście mieszkam stosunkowo niedługo Pozdrawiam, Darek
Rekomendowane odpowiedzi