Opublikowano 31 Stycznia 200917 l no dziewczyny ,co tu taka cisza bo pracujemy i się już szykujemy System Eliminacji Studentów Jest Aktywny ??? jaraliśta cuś ,nie kumam was
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l Spoko loko Bieniek znam ten ból, sam mam 3 egzamy do zaliczenia [br]Dopisany: 31 Styczeń 2009, 17:43_________________________________________________ System Eliminacji Studentów Jest Aktywny ??? jaraliśta cuś ,nie kumam was Jak ktoś nigdy na studia się nie wybierał, i jarał po krzakach zielsko to nie wie o co c'mon
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l Uczylem sie do 4 rano,a i tak dal to czego sie nikt nie spodziewal :sick3:
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l Uczylem sie do 4 rano,a i tak dal to czego sie nikt nie spodziewal :sick3: Tak bywa, dlatego ja się bardzo mało ucze, więcej kwituje
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l Gili jednak kupcy się nie zdecydowali?? http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afb_audi_a4_25_tdi-t64097.0.html Psami było nie szczuć
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l Wcale się nie odezwał ,nie będę czekał aż się w końcu namyśli. Nie chcę tak od razu sprzedać,ale niech powisi
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l gadalismy keidys zeby zakupic zarniki xenona jakos grupowo... kto chetny ? bo mi zaczynaja mrugac to i tak musze wyminiec.. a przy okazji mozna barwe troche podkrecic :naughty:
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l gadalismy keidys zeby zakupic zarniki xenona jakos grupowo... kto chetny ? bo mi zaczynaja mrugac to i tak musze wyminiec.. a przy okazji mozna barwe troche podkrecic :naughty: ja jestem chętny,ale na standardowe
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l tomeks32 bierz 6k nie 4,3k bo później będziesz patrzyłna lampy Ola i będzie wqurw Cię brał... a co do "Systemu eliminacji" to studenciki dali znać że im się SESJA zaczęła
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l tomeks32 bierz 6k nie 4,3k bo później będziesz patrzyłna lampy Ola i będzie wqurw Cię brał... a co do "Systemu eliminacji" to studenciki dali znać że im się SESJA zaczęła SESJA -System Eliminacji Studentów Jebaniutkjich Alkoholików mydlo ostatnio zapytał mnie,czy może zdać u mnie parę butelek po piwie,mówię -dobra,przywiózł 5 skrzynek i zapytał czy może przywieźć resztę mam w RAVce dokładanego zenona,nie wiem dokładnie jaka barwa,ale świecą na fioletowo,wygląda za***iście,ale efektywność słaba
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l PO flaszkach tez zbierasz??Mam pare na stanie :cool1: tylko pełne :gwizdanie:
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l tomeks32 mam w RAVce dokładanego zenona,nie wiem dokładnie jaka barwa,ale świecą na fioletowo,wygląda za***iście,ale efektywność słaba confused4 pewnie jakiś shit co ma 8k
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l PO flaszkach tez zbierasz??Mam pare na stanie :cool1: tylko pełne :gwizdanie: Na pelne to trzeba na spota z kierowca przyjechac,albo gdzies inndziej
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l Mydło będzie stawiał jak zda sesję bez warunków choć nie wiem czy nie wyjdzie go taniej zapłacić za warunek niż upić wódą całą 3M bandę...
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l Tym bardziej, ze coraz wiecej nas przyjezdza. :kox: Ja ze swojej strony po sesje moge wpasc z flaszka :gwizdanie: :gwizdanie: Kilku studencikow jest , wiec moze zebrac sie pokazna ilosc
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l Jest !! Udało mi się być pierwszym na 200. stronie :decayed: (no poza podwieszonym Klejem który ostatnio był tu na walentynki... )
Opublikowano 31 Stycznia 200917 l Jest !! Udało mi się być pierwszym na 200. stronie :decayed: (no poza podwieszonym Klejem który ostatnio był tu na walentynki... ) Pojawilbys sie na spocie