Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiedzieliście że w trójmieście działa jeszcze jedna grupa A4? Dziś przypadkowo trafiłem na to drugie forum A4, do którego linka nie da się tu wkleić bo ukazuje się coś takiego: www.wytarmoś-mi-suty.eu :polew: , nawet nie wiedziałem ze takie istnieje :shocked: A tak na marginesie to widzę tam parę znajomych nicków, więc podejrzewam że była jakaś wojna i część osób strzeliła focha i założyli własne forum?

i dlatego wolimy robic spoty osobno :wallbash: moze i jest nas malo, regularnie 3-4 autka ale za to nie robimy szopki z tego, ze wasze forum istnieje :kwasny: a z czasem napewno bedzie nas wiecej, u was zreszta na poczatku tak samo malo autek przyjezdzalo :good:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiedzieliście że w trójmieście działa jeszcze jedna grupa A4? Dziś przypadkowo trafiłem na to drugie forum A4, do którego linka nie da się tu wkleić bo ukazuje się coś takiego: www.wytarmoś-mi-suty.eu :polew: , nawet nie wiedziałem ze takie istnieje :shocked: A tak na marginesie to widzę tam parę znajomych nicków, więc podejrzewam że była jakaś wojna i część osób strzeliła focha i założyli własne forum?

i dlatego wolimy robic spoty osobno :wallbash: moze i jest nas malo, regularnie 3-4 autka ale za to nie robimy szopki z tego, ze wasze forum istnieje :kwasny: a z czasem napewno bedzie nas wiecej, u was zreszta na poczatku tak samo malo autek przyjezdzalo :good:

:hi: :hi:

Opublikowano

ale za to nie robimy szopki z tego, ze wasze forum istnieje :kwasny

a my robimy :mysli:,chyba fakt,że przyjechaliśmy na waszego spota z odwiedzinami o czymś świadczy :cool1:

i dlatego wolimy robic spoty osobno :wallbash

straszne z was kołki,więc chyba wyjścia nie macie :cool1:

Opublikowano

Tzielnad - nie widzę, żebym w swoim poście robił jakąś szopkę z Waszego forum, poprostu zapytałem chłopaków czy wiedzą, że takie forum istnieje oraz o powody powstania tego forum... Gdzie tu szopka? Może chodzi Ci o to, że zaśmiałem się z sutów? No tak, bo mnie to rozbawiło :) A to, że to niezbyt fair zagrywka ze strony władz tego forum to już inna sprawa, chociaż na wielu największych polskich forach jest zakaz umieszczania linków do for konkurencji i nie ma w tym nic dziwnego.

Opublikowano

Wyczytałem,że Kacza kupił paska,pełna seria... :decayed:

no jak to wyczytałeś,no na pewno też się nieźle bawiłeś :polew:

no pękło mi żebro od śmiechu :decayed:

szukam teraz busa 2.5 pierwsze co to będę robił program i nie zależy mi na KM tylko na niutonach bo ma on ciągnąć głównie przyczepę ok. 2,5tony, może pasek Kaczy ciągnął lawetę... :mysli: nie wiem :przebiegly:

a propo kartów, Szumiego nie ma w tej chwili na Kaszubach, ale on wróci i pokarze jak się jeździ :naughty:

2 lawety ciagnie ;] 7 dni w tygodniu ;]

Opublikowano

i dlatego wolimy robic spoty osobno :wallbash

straszne z was kołki,więc chyba wyjścia nie macie :cool1:

i wlasnie o to mi chodzi :wallbash: kolek to mozesz byc ty :polew: nie znasz mnie wiec nie oceniaj, ja na ciebie nic zlego nie napisalem, wiec sie odpier*ol :yes2:

co do waszego przyjazdu to mam mieszane odczucia, bo pozniej u was na spotach pewnie bedziecie gadac rozne ciekawe rzeczy na nasz temat ale niewazne :wink4:

a to ze sa 2 fora Audi A4 to chyba nic zlego :mysli: a to ze ktos sie wylamal stad i otworzyl inne forum to juz nie moja sprawa, widocznie bylo cos nie tak, ze tak sie stalo, mi i innym z eu nic do tego :naughty:

pozdrawiam

Opublikowano

Ale po co Wy się tak podniecacie???

Tzieland A co do podejścia to olaliście nas i od razu było można odczyć że jesteśmy nieproszonymi gośćmi. A szkoda.

Opublikowano

mydlo nikogo nie olewalismy, przeciez z wami rowniez gadalismy :mysli: moze nie byla to jakas ambitna i zywa dyskusja ale sami mogliscie poruszyc jakis temat, zreszta przypomina mi sie sytuacja, jak mystory do was pojechal i sie nie odzywal to tez go olaliscie, tutaj bylo podobnie, wiec prosze nie zwalac winy na nas :wink4: mam nadzieje, ze bedzie mozliwosc zorganizowania kiedys jakis spotow laczonych i ze nikt nie bedzie sie na siebie krzywo patrzyl, ze ktos jest z eu a ktos z pl, bo dla mnie to czysty debilizm i jak gora sie nie lubi to niech to zalatwiaja miedzy soba :confused4:

mnie osobiscie milo bylo was poznac i uwazam, ze jestescie spoko, tylko nie czaje tych komentarzy, ze jestesmy kolkami itp :thumbdown: skoro ktos uwaza, ze jestesmy kolkami to dlaczego nie powiedzial nam tego wprost tylko na forum jest taki mocny :wallbash:

Opublikowano

a Story był ??

szkoda, że mnie nie było - mam do niego pytanie: co go męczyło w tych spotach na Matarni hahaha (u was tak napisał)

a był raptem 1 raz :polew:

Opublikowano

story byl :wink4:

jak masz do niego pytanie to zadaj je na forum eu, w koncu nie raz sie tam juz odzywales i podbno nas wpieniales :mysli:

Opublikowano

Wpadnijcie im nas wiecej tym lepiej.

A Tomeks ma kompleks na punkcie kolka :naughty: :naughty:

Opublikowano

mam u was kilka wiadomości wyklepanych na wszych spotach

"wpieniałeś" - mówisz o tym jak śmiałem się, że kasiunia123 zalogowała się u was i zaraz zrobiła to też u nas??[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 12:17_________________________________________________Tzieland zerknąłem na Twoje wiadomości i tak się zastanawiam:

Twoje Newbie było: [sosnowiec] Witam

sprowadziłeś się do GD aby rozkręcić spoty eu czy ta zmyłka była celowa??

Opublikowano

antonio a co za roznica :cool1: skad jestem :mysli:

a co do twojego "wpieniania" nas chodzilo mi bardziej o to, czym sie sam szczyciles paredziesiat stron temu w tym temacie :cool1:

a co do naszych spotow to mam nadzieje, ze kiedys rownie dobrze sie rozkreca jak wasze :good:

Opublikowano

a co do naszych spotow to mam nadzieje, ze kiedys rownie dobrze sie rozkreca jak wasze :good:

daj wam Boże, każdy ma jakieś swoje własne cele

:hi:

Opublikowano

my nie mamy jakis wlasnych celow :mysli: tylko jestesmy innym forum i takze chcielibysmy miec wlasna grupe spotowiczow :wink4: i mam rowniez nadzieje, ze jak bedzie nas wiecej to bedziemy wpadac do was na pogaduchy i ze nie bedzie zadnych spiec spowodowanych przynaleznoscia do forum, w koncu to nie mecze pilkarskie tylko pasja do Audi nas lacza :a4fan:

Opublikowano

mam rowniez nadzieje, ze jak bedzie nas wiecej to bedziemy wpadac do was na pogaduchy

Bieniek już teraz was zaprosił, nie musi być was więcej :cool1:

Opublikowano

dziekuje za zaprosiny ale tak jakos glupio wpadac do was w 3 Audi B5 jak u was same B6 i B7 i to jeszcze w takich ilosciach :slina:

Opublikowano

u nas też są B5[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 13:15_________________________________________________Tzieland a propos mojego konta u was to napiszę Ci tutaj bo u was mam wszystko już poblokowane - skasujcie moje konto, ok?

Opublikowano

panowie dajcie juz spokój z tym tematem bo mi maile zapychają skrzynke :)

Opublikowano

panowie dajcie juz spokój z tym tematem bo mi maile zapychają skrzynke :)

to wyłącz powiadamianie :decayed: