Opublikowano 17 Września 200916 l ;( ;( ;( ;( ;( ;( a mnie nie bedzie ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( było nie lecieć :gwizdanie:
Opublikowano 17 Września 200916 l w tyg jest za 27zl w weekend z tego co Mydło mówił 35zl Info tutaj-> http://www.viewart.pl/pitstop/oferta.html
Opublikowano 17 Września 200916 l no,można by wziąć 20min lub gdyby zebrało się 8 uczestników,można by wziąć 30 min wyścig za 85zł ale nie wiem czy to nie będzie za drogo?
Opublikowano 17 Września 200916 l jak tam vagowanie wtrysku irlandczyka znudzilo mi sie juz :tongue4: wolalabym poscigac sie na gokartach :naughty:
Opublikowano 17 Września 200916 l bylem na hamowni dzis .. 155 KM i 382 nm ... W SERII ... wiedzialem ze to zdrowy motorek i to jest seria 380Nm to sie ma po za*ebistym programie
Opublikowano 17 Września 200916 l Łepski,a ty Wstepnie moze byc, tylko zaley o ktorej ostatecznie nie no,ty musisz być ,tobie która by pasowała [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 22:56_________________________________________________ Wyczytałem,że Kacza kupił paska,pełna seria... no jak to wyczytałeś,no na pewno też się nieźle bawiłeś
Opublikowano 18 Września 200916 l Łepski,a ty Wstepnie moze byc, tylko zaley o ktorej ostatecznie Mi to by tak bardziej pasowało ok 20. Jest już ciemno i fajny efekt. A co do czasu to max 20 min. pózniej się już nie chce
Opublikowano 18 Września 200916 l Mi to by tak bardziej pasowało ok 20. nie no,tak późno 18 może być? NO to decydowac sie bo trzeba tor zamowic!! dokładnie dlaczego u nas tak ciężko jest cokolwiek zorganizować krakusy się bawią,poznaniacy się bawią,warszawiacy to samo,a my przecież jest nas trochę,w zasadzie tyle samo aut przyjeżdża na spoty 3M,co u nich seria seria drogie panie ;] naiwny jesteś :gwizdanie:
Opublikowano 18 Września 200916 l nie naiwny tylko polegam na opinii Krystiana z tune-up pokaż ten wykres
Opublikowano 18 Września 200916 l nie naiwny tylko polegam na opinii Krystiana z tune-up Kacza seria AWX może mieć BONUSA, bardzo wiele ich miało ale nie takie Bieniek po programie ma o 4Nm mniej niż Twoja "seria" - więc wytłumacz mi to napewno ktoś dłubnął mu softa
Opublikowano 18 Września 200916 l dlaczego u nas tak ciężko jest cokolwiek zorganizować krakusy się bawią,poznaniacy się bawią,warszawiacy to samo,a my przecież jest nas trochę,w zasadzie tyle samo aut przyjeżdża na spoty 3M,co u nich :cool1 Może by co wspólnie zorganizował czym nas więcej zawsze taniej