Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o tym samym myślę :good:

na ja w sumie szukałem A6,ale stać mnie było tylko na golasa,więc kupiłem A4 z w miarę niezłym wyposażeniem.

...no ale całe szczęście,bo bym was wszystkich nie poznał :wink4:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szkoda,ze my tego powiedziec nei mozemy :gwizdanie:

Opublikowano

Ja mialem raz Mesia 320 cdi w automacie ... tez z jakims tam tipem czy co to bylo ... i nigdy wiecej ;D wiec jak bym byl na twoim miejscu to olal bym tipa i szukal manuala .

Ty nie porownuj kijowej skrzyni w mesku , co nawet prawdziwego trybu recznego nie ma z TIPtronikiem, ktory od lat jest chyba najlepsza skrzynia.

swoja droga mam rozumiec ze pasek 130 koni chodzi lepiej niz 3.2 CDI :kox: :kox: ???

No nie powiem .. skrzynie fatalne sa w mesiu, pewnie i nie powinienem porownywac ale jak by nie bylo to tip tez nie jest manualem a ja jakos nie moge sie do innej skrzyni przekonac .

Mi sie paskiem lepiej jezdzi niz mesiem ... TAK

Opublikowano

Taaa a potem Tomeks bedzie jeczal ze go objezdzaja i nie da rady wyprzedzac normalnie ;P

ale co to znaczy normalnie?

bo w tipie, zwlaszcza jak masz lopatki to redukujesz tak samo albo i sprawniej niz w manualu i auto zbiera sie identycznie bo od 3 biegu w zwyz pracuje calkowicie bez poslizgu.

a mercem c270 cdi tez sporo jezdzilem i poza wlasnie slabym trybem recznym to niewiele zlego mozna o tym silniku ze skrzynia powiedziec. zwlaszcza po programie na ~200koni..

____

Kacza, jak miałem 20 lat to tez mi sie biegi zmieniac chciało. :gwizdanie:

teraz po przejechaniu 3/4 mln km juz mi sie znudziło i czas na emeryturke... zawsze druga reka mozesz kobiete za kolanko potrzymac albo kawe wypic ;]

Opublikowano

Tip do a6 bedzie jak znalazl...

Bierz tipa

ta,ty mi dobrze nie doradzisz :disgust:

...jak Paulina się chciała zemną umówić,to tez mówiłeś "...eee,nie warto..."

:gwizdanie:

:decayed:

Opublikowano

ja też początkowo szukałem A6 albo Volvo s80 ale padło na A4 bo trafił się zadbany i serwisowany do samego końca egzemplarz, mam go rok i myślę że powoli czas przesiąść się na A6 3.0 ale nie wiem czy uda mi się teraz czy jednak na wiosnę ....

ale wybór dobry Tomek :wink4:

Opublikowano

Szkoda,ze my tego powiedziec nei mozemy :gwizdanie:

jesteś wyjebany z NK :takiego:

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed:

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Nie bawie sie w to :tongue4: :tongue4:

Opublikowano
:thumbup:
Opublikowano

:thumbup:

:wink4:

Opublikowano

ja tam kocham swojego przedwojennego tipa !!!!!!! :kox: :kox: :kox: :kox:

w korkach się mega jeździ, wyprzedza się mega dobrze, zero problemu no i na światłach nikt mnie nie objeżdza :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

chociaż nie powiem, chciałabym mieć manuala, ale tylko poto żeby móc na hamownie auto wstawić :D :D :D hahaha

Opublikowano

chociaż nie powiem, chciałabym mieć manuala, ale tylko poto żeby móc na hamownie auto wstawić :D :D :D hahaha

to jedz na hamownie gdzie nie panikuja tak jak w tune-upie i bedziesz miala.

jakos Rogal przy chipowaniu automatow bez stresu je hamuje i nic zlego jeszcze z tego nie wyniklo...

Opublikowano

no i na światłach nikt mnie nie objeżdza :gwizdanie

ale aftomata każdy na światłach objedzie :cool1:

[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 21:34_________________________________________________

jakos Rogal przy chipowaniu automatow bez stresu je hamuje i nic zlego jeszcze z tego nie wyniklo...

bo ma odpowiednią hamownie :cool1:

Opublikowano

przeciez robert też ma odpowiednią, on mi shamuje, ale powiedział, że na moją odpowiedzialność i, że pomiar może być nieprawdziwy bo w automatach często wychodzi zaniżony....

Opublikowano

przeciez robert też ma odpowiednią, on mi shamuje, ale powiedział, że na moją odpowiedzialność i, że pomiar może być nieprawdziwy bo w automatach często wychodzi zaniżony....

no comment

:decayed:

Opublikowano

Alonie zaniży o 100 km :decayed:

Opublikowano

Alona Ty sie dziwisz, ze nikt na swiatlach nie moze Cie objechac .. jak Ty z jakimis Tico i Matizami stajesz :kox:

Opublikowano

Alona Ty sie dziwisz, ze nikt na swiatlach nie moze Cie objechac .. jak Ty z jakimis Tico i Matizami stajesz :kox:

:foch: :foch: :foch: :foch: :foch: