Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomeks moderuje raz w roku, najczęściej pod koniec grudnia. Wybiera wtedy losowo jedną osobę której daje bana za wszystkie forumowe przeginki z całego roku. W tym roku wylosuje Ambro, wiem bo mówił że piłeczka z jego nickiem to będzie jedyna piłeczka w maszynie losującej.

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja natomiast słyszałem że mają zbanować Ciebie za zdjęcie swoich pustych gaci w awatarze i na dodatek z kryptoreklamą oferowanych usług homo-matrymonialnych :gwizdanie:

Opublikowano

Ja natomiast słyszałem że mają zbanować Ciebie za zdjęcie swoich pustych gaci w awatarze i na dodatek z kryptoreklamą oferowanych usług homo-matrymonialnych :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

No i jeszcze za pomalowane paznokcie :polew:

A Ty Kemper się nie zniechęcaj, podjedź na spota, poznaj ludzi, postaw wszystkim po browarze to zapomnimy o tym jak się chamsko przywitałeś z kolegami z trójmiasta :> Po kilku tygodniach w grupie pomorskiej sam będziesz spamował na forum :polew:

EDIT: Kemper albo jednak nie, czytałem Twoje posty na A4.eu i muszę stwierdzić, że jesteś jednostką aspołeczną - nie chcieli Cię na spotach mitsubishi, teraz masz Audi i jeździsz na jednoosobowe spoty bo nikt inny nie przyjeżdża jak napiszesz że będziesz... Coś musi być z Tobą nie tak... Pewnie jesteś metalem.

Opublikowano

ale mega wiesniackie forum - porazka jakas .... ktos to w ogole moderuje ????

o co kaman :?: :cool1:[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 07:34_________________________________________________

EDIT: Kemper albo jednak nie, czytałem Twoje posty na A4.eu i muszę stwierdzić, że jesteś jednostką aspołeczną i dziwakiem - nie chcieli Cię na spotach mitsubishi, teraz masz Audi i jeździsz na jednoosobowe spoty bo nikt inny nie przyjeżdża jak na mieście poleci plota że będziesz... Coś musi być z Tobą nie tak... Pewnie jesteś metalem.

co prawda postów 4 no może 5 ale wszystkie o charakterze wiecznie nie zadowolonego

kemper nikt Cię tutaj nie zapraszał, zapisałeś się tylko i wyłącznie z własnych chęci więc jak Ci nie odpowiada to narrrrrrrrrraaaaaaa

Opublikowano
:vaglogi::dance2:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

:blink:

cristo. albo jestes tak głupi, albo diler cie w chvja robi

:hi: :hi:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 22:48_________________________________________________najpierw mi ojebała pałę a potem poszedłeś z nią w śline :gwizdanie: :gwizdanie:

lodówa byliście tak najeb....ni cukrowym koksem, że nie wiedzieliści co i kogo łomotaliście w kakao i przestań mi pierdo..., że mam nie odpowiedniego dillera jak sam od niego bierzesz koksy :naughty: i druga sprawa nie dawaj dziewczynie tych samych koksów na co sam uzywasz bo pomyłka z twoją pałą a drążkiem zmiany biegów to zasadnicza różnica

:decayed: :decayed: :decayed:

:ssij:

a tak wogoole to też Ciebie lubie

Opublikowano

Nono, ostra bajerka idzie na forum :polew: :polew:

Opublikowano

kul bajerka chciałeś napisać :>[br]Dopisany: 06 Listopad 2009, 19:02_________________________________________________Ludzie, będzie ktoś zamawiał klubowe naklejki albo ramki pod tablice? Może jakiś grupowy zakup dla tych co jeszcze nie mają? A jak nie to może ktoś mi zamówi? Zwracam kasę i dodaje browary :>

Opublikowano

Ludziu poczekaj do spota i się zapytasz kto co chce

wiem że Jaca potrzebuje ramkę :cool1:

Opublikowano

zgadza sie Antonio, ja potrzebuje jedną i z tego co pamietam Tomek chciał dwie!

Opublikowano

Kacza o Tobie już piosenki śpiewają :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

ja kuzwa zamawiałem kubek z logo a4 i co :disgust: gówno nie ma

Ambro ponoć miał pilotowac sprawe :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 09:39_________________________________________________wczoraj był sezon na misia dzisiaj rozpoczyna się sezon na Kacze- (ęta)

Opublikowano

Ambro ponoć miał pilotowac sprawe :gwizdanie:[br]

Ja tylko zaproponowałem grupowy zakup. Jeśli chcecie mogę pilotować tą sprawe. Na spocie zrobię listę chętnych, zrzutę i zamówie.

No problemo :wink4:

Opublikowano

Ambro ponoć miał pilotowac sprawe :gwizdanie:[br]

Ja tylko zaproponowałem grupowy zakup. Jeśli chcecie mogę pilotować tą sprawe. Na spocie zrobię listę chętnych, zrzutę i zamówie.

No problemo :wink4:

okij malenki :decayed:

Ambro masz może miarke w domu??, Możesz mi sprawdzić wysokość w cm od błotnika dolnej krawędzi do podłoża u mnie jest 63cm na 205/55/16 a u Ciebie?

Opublikowano

Później sprawdzę bo na razie nie jestem zdatny do prowadzenia auta :decayed:

Mój stoi na 235/45/17

Opublikowano

Później sprawdzę bo na razie nie jestem zdatny do prowadzenia auta :decayed:

Mój stoi na 235/45/17

słuchaj albo inaczej

tak bedzie prosciej

tu fotka

http://img61.imageshack.us/i/714791074.jpg/

fotka zapozyczona od jednego z forumowiczów bez pytania :embarrassed:

[br]Dopisany: 07 Listopad 2009, 10:32_________________________________________________bo jak jestes zalany w 3 d*py to jeszcze mi studzienke zmierzysz :naughty:

Opublikowano

Byłem zalany i już nie jestem :tongue4:

...ale weź się zdecyduj bo na rys. pokazujesz od błotnika do śrub a wcześniej napisałeś że do podłoża :kox:

Opublikowano

Kacza o Tobie już piosenki śpiewają :polew: :polew: :polew:

:thumbup::dance2: :dance2: :dance2::thumbup:

Opublikowano

Byłem zalany i już nie jestem :tongue4:

...ale weź się zdecyduj bo na rys. pokazujesz od błotnika do śrub a wcześniej napisałeś że do podłoża :kox:

ale jak tym masz 17 cali więc zrób jak na rysunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: