wladi Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Pojechałbym ale w robocie jestem:thumbdown: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Gość donuska90 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Jeśli nie będę w pracy to wpadnę pytanie tylko kto jeszcze od nas będzie?
kozak_patryk Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 podobno od 18.00 yhmm zastanowie się jak pojedzie więcej ludu z forum to bym się pisał ---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ---------- Booster mam ten filmik dla ciebie heee:D
wladi Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 podobno od 18.00 yhmm zastanowie się jak pojedzie więcej ludu z forum to bym się pisał ---------- Post dopisany at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ---------- Booster mam ten filmik dla ciebie heee:D No kuźwa dali radę
PaulaGD Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Panewka i wszystko razem:P Za 2 tyg wymieniam silniczek:decayed: Jeśli moje autko da rade to wpadne do Pruszcza:wink:
kozak_patryk Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Panewka i wszystko razem:P Za 2 tyg wymieniam silniczek:decayed:Jeśli moje autko da rade to wpadne do Pruszcza:wink: o to fajnie jakie koszty
wladi Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Noo to na bogato lecisz:decayed: jak będzie gotowe to się pochwal:wink:
GILI Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Patryk widziany dziś ok 14tej w Żukowie na wylocie w stronę Kościerzyny.
kozak_patryk Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Patryk widziany dziś ok 14tej w Żukowie na wylocie w stronę Kościerzyny. NIE MOŻLIWE ktoś mnie wreszcie zobaczył z forumowiczów
kozak_patryk Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Noo to na bogato lecisz:decayed: jak będzie gotowe to się pochwal:wink: dokładnie pochwal sie my z Władkiem ocenimy czy poprawnie zrobione a powiedz mi jeszcze ten twój kumpel co z tobą był i robił foty jesteś wstanie odebrać od niego foty które robił na końcu przy odbiorze dyplomów w BIESZKOWICACH
wladi Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 No coś ogarniemy jak mi zgra to coś podrzuce:wink:
TyBucu Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Tam przy rozdaniu... To nie wiem czy cos wyszlo, bylem za bardzo porobiony zeby robic Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
kozak_patryk Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Nie Ciebie tylko Twoje auto:grin: hee zabawny jak zawsze żebyś ty taki był w picu jak w bajerze ---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- Tam przy rozdaniu... To nie wiem czy cos wyszlo, bylem za bardzo porobiony zeby robic Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki. O KOLEGA FOTOGRAF ALE ZERKNIJ CHCE KUMPLOWI ZROBIĆ PREZENT a porobiony to byłeś zgadza się
wladi Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Patryk teraz bluźnisz nie wiem czy to dobry pomysł żebyś jechał z nami do BT bo pół roku ćwiczeń pójdzie na marne jak z Ciebie magnez wypłucze:polew:
PaulaGD Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Organizatorem był mój ddobry kumpel Krzysiek:wink: Silnik wymieni mi mąż,a koszt to sam silnik+uszczelki i ewentualnie to co wyjdzie w praniu ale w tys się zmieszcze:wink:.Napewno się pochwale:P
wladi Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Paula Ty to masz kolegów mmm:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi