Opublikowano 29 Listopada 200817 l 2 tyg mnie juz nie bylo... :wallbash: teraz juz nie odpuszcze i bede bo jak nie to
Opublikowano 29 Listopada 200817 l A kiedy do slupska sie wybieramy?? Na wiosne Nie wiem jak wy ale ja w grudniu mam za duże ciśnienie żeby się wybrać (chyba).
Opublikowano 29 Listopada 200817 l Na wiosne Nie wiem jak wy ale ja w grudniu mam za duże ciśnienie żeby się wybrać (chyba). Popieram... chyba będzie ciężko się wybrać do Słupska w tym roku - przynajmniej dla mnie
Opublikowano 29 Listopada 200817 l A kiedy do slupska sie wybieramy?? Na wiosne Nie wiem jak wy ale ja w grudniu mam za duże ciśnienie żeby się wybrać (chyba). JAkie cisnienie?
Opublikowano 29 Listopada 200817 l A kiedy do slupska sie wybieramy?? Na wiosne Nie wiem jak wy ale ja w grudniu mam za duże ciśnienie żeby się wybrać (chyba). JAkie cisnienie? może Mateusz tylko raz w roku dostaje ,właśnie w grudniu i stąd to ciśnienie
Opublikowano 29 Listopada 200817 l JAkie cisnienie? Choinkę trzeba ubrać No wiesz niektórzy muszą pracować, itd...[br]Dopisany: 29 Listopad 2008, 13:37_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: Jak będziesz tyle lat po ślubie co ja to nie będzie cię już to tak śmieszyć :gwizdanie:
Opublikowano 29 Listopada 200817 l Mow mi wiecej to nigdy sie nie ozenie ożenisz nawet nie będziesz wiedział kiedy
Opublikowano 30 Listopada 200817 l Panowie moze jakas klubowa wigilia przed swietami?? wigilia będzie jak dotrę na spota
Opublikowano 1 Grudnia 200817 l co ,wigilie odwołali w tym roku A Ty juz zacierałeś ręce że jakiś ruch świateczny będzie a tu jak widać kibel
Opublikowano 1 Grudnia 200817 l kto bedzie w srode?? moze na gokarty w koncu?? tylko trzeba uzbierac 12osob
Opublikowano 1 Grudnia 200817 l z uwagi na zbliżające się święta,pewnie coraz gorzej będzie z frekwencją,wiadomo,świąteczny kocioł w pracy i w domu ;(,choć co dla niktórych,będą to kolejne okazje do wymówek ,może by w tą środę pierdulnąć jakiś rekord frekwencji ,co by zakończyć ten rok jakoś konkretnie,co? sprężyć się dziewczyny :bicz3:
Opublikowano 1 Grudnia 200817 l z uwagi na zbliżające się święta,pewnie coraz gorzej będzie z frekwencją,wiadomo,świąteczny kocioł w pracy i w domu ;(,choć co dla niktórych,będą to kolejne okazje do wymówek ,może by w tą środę pierdulnąć jakiś rekord frekwencji ,co by zakończyć ten rok jakoś konkretnie,co? sprężyć się dziewczyny :bicz3: Jak ci się kolorek poprawił to nas dopiero ciśniesz. Muszę się w końcu zjawić,bo wyślesz po mnie lawetę...
Opublikowano 1 Grudnia 200817 l Jak ci się kolorek poprawił to nas dopiero ciśniesz. Muszę się w końcu zjawić,bo wyślesz po mnie lawetę... widzisz,jak byś był na którymś spocie :gwizdanie:,to wiedział byś,że każdy ze "stałych bywalców" ciśnie ,im nas więcej,tym lepsza zabawa na rekordowym spocie było nas 10 czy 11 i to był najlepszy spot nie chłopaki ,pamiętacie wyścigi na 1/4 parkingu