Tomeks Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Czyli za ile bedziesz? bo w sumie tez bym mogl juz wyjeżdżać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) 15min Podziękował Taki spot to był ostatnio chyba w 2013 Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez ?epski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Dzięki chłopy za spota co prawda wracalem bez światel na klapie ale i tak było warto was poznać. Łepski ty gdzies tu na karwinach stacjonujesz? Koło shela? Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez terio86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) a gdzie zjeżdżałeś ?ja jechałem w lewo Tesco, a Ty zjechałeś na prawo, a Łepskiego braliśmy gdzies koło Lotosu xd Dzięki Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez A4_Raf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terio Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ja jestem przeważnie na wielkim kacu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Ja jestem przeważnie na wielkim kacu:) To tak jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 hahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) a Łepskiego braliśmy gdzies koło Lotosu xd Dzięki Łepski,no kuzwa szacun,za poświęcenie dla rozkręcenia spotów Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Tomeks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Do usług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastuff Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 fajnie tez dziekowac, troche dziki czlowiek ale pierwszy raz nowe otoczenie z kazdym kolejnym inaczej bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ja też dziękuję za spota, fajnie było. Łepski dotarłem do domu o własnych siłach jakby co :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Znaczy,alfa nawaliła i z buta dawałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ta widziałem jakąś czarną alfę na lawacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 No z buta ale w połowie drogi zauważyłem światła na horyzoncie więc złapałem stopa... Niestety to też była alfa więc po kilku km razem z buta dawaliśmy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Raf Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Gdyby alfe zrobiło audi to nawet możnaby nazwać to samochodem :-D a tak ogólnie to ładna sztuka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Swego czasu pojawiły się pogłoski, że Audi chce Alfę kupić ale Włosi nie wyrazili zgody :-) Podobno poszło o oznaczenia, Audi chce wprowadzić na rynek modele Q2 i Q4 ale te nazwy są zastrzeżone przez Alfę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Co by nie mowić.......to w audi urwało sie koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Może przeniesiemy spoty na wtorki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Moze byc,choć we wtorki jest LM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 W środy też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi