Perver Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Konkrety Panowie? Spot Środa gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 ja tez bardziej za sroda i mam takie pytanko jak cos ma ktos vag-a?? by usunac service due? spotkanko było dzisiaj czy jutro bedzie jak tak to gdzie i jaka godzinka pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastuff Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Czy tak ciężko określić się czy nie potrzeba wam nowych osób bo słabo z lokalizacja waszych spotów jak was nie ma bo komórkowe ustawiono robicie Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 dzisiaj nie było, prędzej jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ok jak by co jestem tez za dzisiaj jak by co poprosze o info gdzie i o ktorej a sie wstawie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 też mogę dzisiaj wpaść, czekamy na deklarację od reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 jak reszta łąjz bedzie,pan takze przybedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 OK.19? Tylko gdzie?Może jakis Mc? Ciepło i usiąść jest gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Mc na świętokrzyskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 może na Grunwaldzkiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Świetokrzyska może być. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 bylem wczoraj wieczorem w mc na grunwaldzkiej,permanentny tlok,nie siadziemy tam,na swietokrzyskiej bedzie luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 To jak jest juz jakis plan?? Co i jak pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 bylem wczoraj wieczorem w mc na grunwaldzkiej,permanentny tlok,nie siadziemy tam,na swietokrzyskiej bedzie luz Księciuniu... A może Ty raz ruszysz tyłek na drugi koniec Gdańska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 To gdzie i kto będzie? Sent from my iPhone using Tapatalk Swierokrzyska pasuje. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 no ja jako nowy moge byc tylko pytanie gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Mcdonald Swietokrzyska godzina 19. 1.Bieniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 (edytowane) Mcdonald Swietokrzyska godzina 19. 1.Bieniek ja 2:P ale widze ze chyba nici z tego ja mam godz jazdy do was:P Edytowane 30 Grudnia 2015 przez Piotr Czarnojan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Mcdonald Swietokrzyska godzina 19. 1.Bieniek Szykujcie płuca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 to widze ze wielka ekipa bedzie strasznie wielkie te 3 miasto:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi