Kocky Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Kocky,Gili macie przejebane O patrzcie... nasłuch prowadzi... Uderz w stół a nożyce się odezwą :gwizdanie:
Alona Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 a propos fotoradarów, to istnieje prawdopodobieństwo, że wczoraj załapałam się na zdjęcie w Rumii dwa fotoradary, które wyglądały jak zwykłe aparaty na stojakach, ustawione idealnie, jeden na lewy pas, drugi na prawy właśnie nie jestem w stanie sobie odtowrzyć czy ktoś na lewym przede mną jechał hehe mam nadzieję, że nie dostanę za 2 tyg. najdroższego zdjęcia w moim życiu PS. WIDZĘ, ŻE WSZYSTKIM GŁUPAWKA DZISIAJ ODWALA. :gwizdanie:
GILI Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 mam nadzieję, że nie dostanę za 2 tyg. najdroższego zdjęcia w moim życiu Na pewno nie ostatnie [br]Dopisany: 21 Luty 2009, 21:14_________________________________________________ Kocky,Gili macie przejebane O patrzcie... nasłuch prowadzi... Uderz w stół a nożyce się odezwą :gwizdanie: Widziałeś jaki długi post ręka musi boleć :decayed:
Tomeks Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Kocky,Gili macie przejebane O patrzcie... nasłuch prowadzi... Uderz w stół a nożyce się odezwą :gwizdanie: a jak ,Wielki Brat czuwa Kocky,wczoraj przed snem znowu zębów nie umyłeś Gili,ty umyłeś,to ci się chwali,ale rączki trzymaj na kołderce nie wiem jak ten twój "mały przyjaciel" to wytrzymuje :gwizdanie: teraz jesne dlaczego kupiłeś automata ,prawa rączka niedomaga,co :gwizdanie:
Kocky Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Wielki Brat czuwa Nie przesadzaj... bo doniczek zabraknie :gwizdanie:
Alona Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 teraz jesne dlaczego kupiłeś automata ,prawa rączka niedomaga,co :gwizdanie: chyba lewa nóżka
GILI Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 nóżką się po, głowie drapię a w prawej rączce trzymam telefon i netuję :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 na nastepny spot kazdy niech przywiezie worek do zaslaniania tablicy z wymyslonym sposobem mocowania :D dobry pomysł co 15 głów to nie jedna ,może opracujemy jakiś patent
Madas Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 hej o czym tak dyskutujecie .... właśnie wróciłem z pomorza po kilku dniach pobytu u mamusi
Alona Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Na pewno nie ostatnie [br] ale ja zawsze tak uważam przed fotoradarami, chociaż wolno nie jeżdżę - do tej pory miałam farta no w sensie no nie aż tak szybko jak Mydło z butelkami od piwa w bagażniku [br]Dopisany: 21 Luty 2009, 21:26_________________________________________________ hej o czym tak dyskutujecie .... właśnie wróciłem z pomorza po kilku dniach pobytu u mamusi dyskutujemy o tym komu szybciej fotoradar zrobi zdjęcie jak będzie poginał przez miasto z bagażnikiem pełnym pustych butelek po piwie :polew:
GILI Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 na nastepny spot kazdy niech przywiezie worek do zaslaniania tablicy z wymyslonym sposobem mocowania :D dobry pomysł co 15 głów to nie jedna ,może opracujemy jakiś patent myślę,że nad tym już tęższe głowy myślały, ale można po kombinować...
Madas Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 ja strasznie lubie fotradarków ...one mnie za to bardzo swego czasu :gwizdanie:
Alona Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 ktoś powinien wymyślić elektrycznie spuszczane osłony na tablice, wciskasz guzik, opuszczasz jak się pojawia znak "kontrola radarowa":naughty: chociaż słyszałam o tych sprayach z allegro co niby nie da sie zrobić zdjęcia tablicom jak się tym je spśika
GILI Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 ja strasznie lubie fotradarków ...one mnie za to bardzo swego czasu :gwizdanie: jedno zdjęcie masz w podpisie?? no w Poznaniu to macie przeje......
Kocky Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 chociaż słyszałam o tych sprayach z allegro co niby nie da sie zrobić zdjęcia tablicom jak się tym je spśika Swego czasu w tv cos takiego reklamowali i sprawa była popularna praktycznie w każdej gazecie moto i programie moto... wynik zawsze był ten sam - produkt do d*py a nie do spryskiwania tablic rejestracyjnych
Tomeks Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 patrzcie co znalazłem w necie teraz jasne czemu taki siwy jest :gwizdanie:
GILI Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 chociaż słyszałam o tych sprayach z allegro co niby nie da sie zrobić zdjęcia tablicom jak się tym je spśika Swego czasu w tv cos takiego reklamowali i sprawa była popularna praktycznie w każdej gazecie moto i programie moto... wynik zawsze był ten sam - produkt do d*py a nie do spryskiwania tablic rejestracyjnych Dawno temu, moi szwagrowie jeździli przez rok z haczykiem Fiatem Ritmo przywiezionym z DE założyli, na tył tablicę od Wartburga i ani razu nie zatrzymała ich Policja. Czaicie takie czasy teraz
Kocky Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 patrzcie co znalazłem w necie teraz jasne czemu taki siwy jest :gwizdanie: to ta B7 nie była wcześniej B4 tylko lektyką
GILI Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Nie wiedziałem, że Kleopatra jest klubowiczem [br]Dopisany: 21 Luty 2009, 21:48_________________________________________________Zawsze mi się wydawało, że mydlo jest starszy od mnie :gwizdanie:
Łepski Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 patrzcie co znalazłem w necie teraz jasne czemu taki siwy jest :gwizdanie: Kurna mydło ty stara d*pa jesteś
Rekomendowane odpowiedzi