Opublikowano 18 Marca 200917 l Planuję jakieś grupowe czipowanie na wiosnę w TuneUPie ktoś by reflektował ?? :kox: Bede miał 2 szt. na program o ile MultiJeta też da rade wzmocnić.
Opublikowano 18 Marca 200917 l mydlo co się tak cieszysz ? Reflektujesz na Chip czy to radość z posiadania nowych 17 ?? Ode mnie z Malborka też kilku kolegów reflektuje, ale niech nazbiera nas się więcej to będzie wiadomo co i jak z kasą...
Opublikowano 18 Marca 200917 l Planuję jakieś grupowe czipowanie na wiosnę w TuneUPie ktoś by reflektował ?? :kox: Bede miał 2 szt. na program o ile MultiJeta też da rade wzmocnić. Też się pisze, busa trza podkręcić, bo ma robotę z tą dużą przyczepą.
Opublikowano 18 Marca 200917 l Jak sie uporam z szarpaniem to tez sie pisze. Kuzwa znowu mandat zalapalem :wallbash: Lezy na poczcie takze jeszcze nie wiec ile :wallbash:
Opublikowano 18 Marca 200917 l Tomek lecisz na letnich bo ja nie wiem czy przekładać te zimówki... no właśnie trochę zwątpiłem po relacjach mirona
Opublikowano 18 Marca 200917 l dobrze że mam Quattro ale tylko wtedy jak żona prowadzi, a Ty pchasz z tyłu
Opublikowano 18 Marca 200917 l poczekamy aż mateo to przeczyta... Tylko że, jak mają być naprawdę ładne to zawsze to chwilę potrwa, druga sprawa z 19" może być ciężko, bo nie jest to towar który (w używkach) się łatwo sprzedaje.[br]Dopisany: 18 Marzec 2009, 18:54_________________________________________________ dobrze że mam Quattro ... ale w czym ???
Opublikowano 18 Marca 200917 l dobrze że mam Quattro ... ale w czym ??? następny widzisz rodzaj napędu nad avatarem ,myślisz że internet kłamie sam się zdziwiłem,ale na zimę jak znalazł
Opublikowano 18 Marca 200917 l no ja niestety nie, sorki chopoki Zawsze obiecujesz, a potem w ostatniej chwili wyskakujesz, że NIE Podziękował Sorry tomeks ale zmęczony byłem ...
Opublikowano 18 Marca 200917 l Autor Zawsze obiecujesz, a potem w ostatniej chwili wyskakujesz, że NIE :thumbdown wiem, wiem - już się to więcej nie powtórzy ile osobników dzisiaj ?