FAZY Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 siemanko, witam że tu zgrana ekipa jak tam trójmiejskie spoty wyglądają ? od jakiegoś czasu obserwuję forum i nie wiem czy wbijać czy nie wbijać . wpadnij to zobaczysz jak tu jest
u Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 no skoro mówicie że okej to trzeba się przekonać , warto pogadać z fachurami bo niedawno wziąłem a4 autko póki co stoi u koleżki w warsztacie ( w jednej soczewce nie świeciły się obręcze ), dlatego nie w ten, ale następny spot postaram się stawić. może to i lepiej, bo w prima aprilis jeszcze ktoś płynem od spryskiwaczy psiknie . a ekipa głównie GD ? czy inne rejestracje też ujrzymy ? ja GA ale od pół roku mieszkamy w GD ( wiadomo, ciężko się przemóc )
Tomeks Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 siemanko, witam że tu zgrana ekipa jak tam trójmiejskie spoty wyglądają ? od jakiegoś czasu obserwuję forum i nie wiem czy wbijać czy nie wbijać . daj se spokój chłopie
u Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 na spocik w najbliższą środę chętnie bym wpadł, ale niestety drugim autem, więc nie ma co psuć spotu inną marką niż OOOO
FAZY Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Czemu nie najważniejsza jest obecność ,a nie auto
Alona Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 no skoro mówicie że okej to trzeba się przekonać , warto pogadać z fachurami bo niedawno wziąłem a4 autko póki co stoi u koleżki w warsztacie ( w jednej soczewce nie świeciły się obręcze ), dlatego nie w ten, ale następny spot postaram się stawić. może to i lepiej, bo w prima aprilis jeszcze ktoś płynem od spryskiwaczy psiknie . a ekipa głównie GD ? czy inne rejestracje też ujrzymy ? ja GA ale od pół roku mieszkamy w GD ( wiadomo, ciężko się przemóc ) nie marudź kolego, tylko wpadaj zostaniesz ciepło przyjęty przez członków naszego stowarzyszenia
Łepski Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Rejestracji mamy bez liku my nie gryziemy...chyba
u Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 skoro kobieta karze - sługa musi wobec tego jestem żółtym ducatem kontenerkiem na matarni o 20:00
Łepski Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Jak sie tak wstydzisz to mogę podjechać Transitem coby było Ci raźniej PySy: Jak wysoki kontenerek :?: żebyś się zmieścił bo tam chyba 2.1m jest
u Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 to lipa, wysokość mam 2,80 ... no ale - co pociągnę, to moje! hehe.
Alona Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Jak sie tak wstydzisz to mogę podjechać Transitem coby było Ci raźniej to ja przyjadę X-trailem
Tomeks Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 co pociągnę, to moje! hehe. to się mydlo ucieszy :gwizdanie:
Łepski Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Mydło w środę bierz Ducato na spota :polew:
u Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 x trail fajny wozik, ale nissanek to czemu nie navarka?[br]Dopisany: 29-03-2009, 00:06:17_________________________________________________hehe, ja nie w temacie więc tłumaczcie panowie, coś czuję że jest kolega z ducaciskiem
Łepski Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Nie przejmuj się w środę się wszystkiego dowiesz
u Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 o ile bym wjechał, może umówimy się na jakąś godzinę na zewnątrz? bo trochę zwała mieć dostawcze kabrio
Alona Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 co pociągnę, to moje! hehe. to się mydlo ucieszy :gwizdanie: Mydło w środę bierz Ducato na spota :polew: odczepcie się od Mydełka x trail fajny wozik, ale nissanek to czemu nie navarka? nie wiem nawet czy w 2002 były, navara też mi się podoba, a xtrail rodzicow, więc i tak nie miałabym nic do gadania ... :gwizdanie:
u Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 były, tylko w starszej budzie, a rodzice powinni słuchać córeczki
jaca.13 Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 dzięki ludziska za ognicho, dopiero zlądowałem na chate
mydlo Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 skoro kobieta karze - sługa musi pantofel :polew: Ducato to moge podjechać ale jak bedzie gdzieś na zewnątrz, bo nie zamierzam sobie cabrio robić ...chociaż idzie lato i by było jak znalazł :polew:
Rekomendowane odpowiedzi