Miron Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Czy ma ktoś z 3miasta waga ?? i mialby troche czasu ...???.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ma, gorzej z czasem - za to na spocie są zazwyczaj VAGi, choć ostatnio nie było, bo i zainteresowanie też nikłe przez ostatnie tygodnie było małe. Ludzie wolą zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Brynia, ten hotel jest w pip daleko (noo, powiedzmy). Zapomniałem Ci napisac, może spróbuj tam zadzwonić i się dowiedzieć o te interesujące Ciebie rzeczy : http://www.willalubicz.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 to może wykombinujemy jakiś spocik w terminie który pasi Brynii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 była by okazja do oblookania bryniowozu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miron Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Wolałbym piwko za tego Vag'a postawić ...hmmmm no ok nie jedno piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 choć ostatnio nie było miałem lecz nie było zainteresowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miron Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 To jesli byla by taka mozliwość to jestem zainteresowany i to bbb. Chodzi mi konkretnie o kat wtrysku. Mam zmodyfikowany soft i nie wiem jaki to dokladnie jest. A wyszło mi na vag'u ze powinienem ustawic tylko moze to wlasnie wpłynąc na moj wgrany soft. Narazie nic nie bede ruszał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 To jesli byla by taka mozliwość to jestem zainteresowany i to bbb. Chodzi mi konkretnie o kat wtrysku. Mam zmodyfikowany soft i nie wiem jaki to dokladnie jest. A wyszło mi na vag'u ze powinienem ustawic tylko moze to wlasnie wpłynąc na moj wgrany soft. Narazie nic nie bede ruszał. Jeśli pojawisz się na spocie 9 czerwca to Zdeniu napewno Ci autko Z VAG-UJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jestem nowy w klubie ale postaram się byc na waszym spocie bo to super pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 przyjedź, przyjedź Ja jeszcze w przyszłym tygodniu roześlę mejla do wszystkich (Gdynia, Sopot, Gdansk i jakieś okolice...). Fajnie jakby adadur się przydizlował (podkreślenie, że masz dizelka i nie będzie drogo ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 no chyba coś zaczyna się dziać w temacie pre_pl na Tobie ciąży teraz temat mobilizacji ekipy ja 9 będę no chyba że wygram w totka w między czasie to pojadę do niemcowa kupować jakiegoś RS-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 pre_pl na Tobie ciąży teraz temat mobilizacji ekipy ee tam, na luzie... muszę najpierw klimę zrobić, dalej gdzieś ucieka. Możesz dać numer do Remiego ? Gdzieś mi uciekł, a pisanie PW z nim to teraz nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miron Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajzer Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 ja 9 będę no chyba że wygram w totka w między czasie to pojadę do niemcowa kupować jakiegoś RS-a Ok , mogę się z Tobą podzielić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 ja 9 będę no chyba że wygram w totka w między czasie to pojadę do niemcowa kupować jakiegoś RS-a Ok , mogę się z Tobą podzielić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajzer Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 zdeniu jedziesz po RSa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 zdeniu[/color][/b] jedziesz po RSa?? nie, nie... odbiera z Niemiec A5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 a sie jeszcze zdziwicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi