adadur Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 JA miałem ... a właściwie żonka, tylko wolała fontannom pstrykać ...
Gość zdeniu Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 No pięknie, 23 jestem w Jastrzebiej Górze na wczasach, jak mnie mój Lukas nie zabije to wpadnę na następnego spota. napewno wszyscy będą zadowoleni i może doczekam się obiecanej płytki
pre_pl Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2007 No pięknie, 23 jestem w Jastrzebiej Górze na wczasach, jak mnie mój Lukas nie zabije to wpadnę na następnego nie no bajka !! Brynia, bierz męża za fraki na skwer, se siądzie i będzie oglądał dziewczyny spacerujące. "no offense" Po prostu wymyślam mu miłe zajęcie, żeby Cię puścił
adadur Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 No pięknie, 23 jestem w Jastrzebiej Górze na wczasach, jak mnie mój Lukas nie zabije to wpadnę na następnego nie no bajka !! Brynia, bierz męża za fraki na skwer, se siądzie i będzie oglądał dziewczyny spacerujące. "no offense" Po prostu wymyślam mu miłe zajęcie, żeby Cię puścił Albo wywieź go do Klifa na zakupy ... Zdeniu nie zapisałeś błędów z VAGowania ... Jadąc do domu (przez 3-miasto) znowu zapaliła sie kontrloka AirBagu a w sobotę wieczorem i wczoraj śmigałem po mieści i już nic się nie zapalało.
Gość zdeniu Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zdeniu nie zapisałeś błędów z VAGowania ... Jadąc do domu znowy zapaliła sie kontrloka AirBagu a wieczorem i wczoraj śmigałem po mieści i już nic się nie zapalało. mam zapisane w domku, po południu Ci podeślę
pre_pl Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zdeniu nie zapisałeś błędów z VAGowania a mówiłem, że popsuje... Nie uwierzycie co za druciarstwo niemieaszek odstawił w moim aucie... Normalnie to ramię już było naprawiane, w miejscu naprawy "znowu" pękło. Także szukam ramienia, zdeniu jakbyś "latał" po złomach zobacz czy nie ma takich do A4B6 (chyba się różnią)
adadur Opublikowano 11 Czerwca 2007 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Jak to jakieś duraaluminium lub inne kolorowe dziadostwo to bardzo cieżko naprawić ... ale chyba już się wyleczyłes z tego wiec trzeba wymienić na dobre cięgno. Pre doszedłem co było nie tak z numerem. Wklepałem "*" zamiast "+". Dziwne żę rozpoznawał twój numer a nie szło zadzwonić.
pre_pl Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2007 Jak to jakieś duraaluminium lub inne kolorowe dziadostwo to bardzo cieżko naprawić ... ale chyba już się wyleczyłes z tego wiec trzeba wymienić na dobre cięgno. nie no, żadnych baboli nie będę tam strzelał... szukam uzywki i tyle. Jest na allegro nawet (z Rumii, więc blisko), ale za 200zł (z silniczkiem). Pre doszedłem co było nie tak z numerem. Wklepałem "*" zamiast "+". Dziwne żę rozpoznawał twój numer a nie szło zadzwonić. A jednak maszyna jest niezawodna
Bartti10 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 czesc koledzy a wiec 23 .05 tylko gdzie i o ktorej? tym razem bede na pewno pozdrawiam i do zobaczenia
pre_pl Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2007 23 .05 tylko gdzie i o ktorej? tym razem bede na pewno tak jak w temacie, godzina 17-18 Normalne miejsce : skwer Kościuszki Aaa, uzupełnij profil
pre_pl Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2007 no ale czerwiec a nie maj... no tak jak w temacie : 23.06.2007 alvaro, "ho, przyjedź", normalnie Brynia nas odwiedzi I dawaj jaki masz numer navi (ta ostatnia literka mnie interesi), interesowałyby mnie navi z SDS (choć musiałbym kable kłaść... )
alvaro Opublikowano 17 Czerwca 2007 Opublikowano 17 Czerwca 2007 ja mam C z maja 2006 roku a na spot nie dam rady wpaść bo jadę do staruszka do niemcowni na tydzień i wyjeżdżam w sobotę rano ale już żałuję jak cholera !
pre_pl Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2007 jadę do staruszka do niemcowni na tydzień i wyjeżdżam w sobotę rano ale już żałuję jak cholera jedź w niedzielę rano
adadur Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Tym razem sie nie pojawię chyba że ktoś zorganizuje mi jakieś osłony pod silnik i skrzynię bo w ostanią sobote pomimo wolnego przejazdu przez kałużę połamam obie przy mocowaniach. Planuje pojawić się w 7 lipca jak coś będzie.
Bartti10 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 jeszcze tylko trzeba ustalic o ktorej moze jak bedzie ladna pogoda to o 14????
pre_pl Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2007 jeszcze tylko trzeba ustalic o ktorej moze jak bedzie ladna pogoda to o 14???? no jest napisane wyraźnie : 17-18 :gwizdanie: uzupełnij profil
Gość spedyt Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Przemas zabiłeś mi gwoździa tym zaproszeniem i teraz zastanawiam się gdzie jechać
pre_pl Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2007 no podjedź do nas na spota, poznasz ludzi z Trójmiasta Bo rozumiem, że na wczasy jedziesz gdzieś indziej ?
Rekomendowane odpowiedzi