Bieniek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 samo życie Bieniu , samo życie Cóż poradzić. Btw.Pakuj manatki i zapraszamy na kaszuby za 3 tyg
Tomeks Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 teraz widać jak jest u Gilich :gwizdanie: Gośka wali browary,a Gili bawi dzieci Gosia,jeszcze raz ci dziękuję,że zabrałaś Giliego na vwmanię, niech chłopak ma coś z życia,a nie tylko gary,sprzątanie i pieluchy PS.Mario coś się na mnie dziwnie patrzy
Bieniek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 PS.Mario coś się na mnie dziwnie patrzy Dziwisz sie?? Najpierw rozmawiasz "kumplujesz" sie,podpuszczasz,a potem??? Butelka przel łeb.... A to bylo nasze ostatnie piwo. WIesz,ze Ci tego nie wybacze
Iverson Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Mario madafaka killer ma za***iście słodkie spojrzenie buahahahahaha :polew: :polew:
mario1620 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 po prostu zachowuję miły wyraz twarzy panie Iverson
Iverson Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 po prostu zachowuję miły wyraz twarzy panie Iverson wilk w owczej skórze
mydlo Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 PS.Mario coś się na mnie dziwnie patrzy I sobie mysli: ''Będe brał Cie...... w aucie....." :polew:
Tomeks Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 PS.Mario coś się na mnie dziwnie patrzy I sobie mysli: ''Będe brał Cie...... w aucie....." :polew: i już masz wp***dol od Mario :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Wpadajcie jutro na spota, Tomeks kolejna ustawke zorganizowal :slina:
Lodówa Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Wpadajcie jutro na spota, Tomeks kolejna ustawke zorganizowal :slina: :polew:
H_S_B Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witam 3 dni bez urlopu 1 dzień jak mam nowy net Kto na mostowej zostawil ABT b5 sedana i chyba b7/8 avanta ? moja niunia też dzis do tego mecha powędrowała w celu wymiany turbo
Bieniek Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 To do wieczora.JA zaraz wyjezdzam :gwizdanie:
mydlo Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 To do wieczora.JA zaraz wyjezdzam :gwizdanie: Tylko się nie spóźnij 10 h do 3-m to chyba czxasówke dzisiaj walisz
GILI Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 teraz widać jak jest u Gilich :gwizdanie: Gośka wali browary,a Gili bawi dzieci Gosia,jeszcze raz ci dziękuję,że zabrałaś Giliego na vwmanię, niech chłopak ma coś z życia,a nie tylko gary,sprzątanie i pieluchy ....też byś tak chciał :gwizdanie: :gwizdanie: miałem zamiar ci siarczystą ripostę walnąć, ale pewnie byś ryczał do niedzieli i nici z dzisiejszego spota [br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 17:49_________________________________________________Bardzo bym prosił osoby wybierające się na zlot o zerknięcie do wątku i przelanie zaliczki http://www.a4-klub.pl/smf/zapisy_na_zlot_polnocy_a4_klubpl-t81268.120.html lub jeśli jest taka możliwość, przekazać pieniążki Fazemu na spocie, bo mnie dzisiaj nie będzie Jeśli ktoś już zaliczkę wysłał, to proszę o PW. Pozdrawiam
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witam Pomorzaninanów i Leszcza Tomeksa
GILI Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witam kolegów Trzenia i Iverson , życzę miłego wypoczynku i proszę o uiszczenie opłaty klimatycznej, w przypadku słuchania głośnej muzyki w trakcie wczasów, o rozliczenie się z ZAIKSem, nie zapomnijcie też zabrać ze sobą śmieci
Rekomendowane odpowiedzi