Ambro Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Na dal nic nie rozumiem Putin jechał z Sopotu do Gdańska i cała jego trasa byłą zablokowana. Poj****o ich kompletnie. Zamkneli obwodową i w Sopocie cała główna na 30 min i wszystkie boczne zamieniły się w parkingi Jakby nie mogli przelecieć helikopterami
Łepski Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Ambro zebys wiedzial co sie dzialo od straszyna do karwin
FAZY Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Wyobrażam sobie przecież i tak są korki w trójmieście ,całe szczęście,że byłem cały dzień na wsi
Ambro Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Ja nie kumam po co blokować drogi autom skoro można było spokojnie iść pieszo środkiem głównej w Sopocie tak ja to dzisiaj robiłem. Przecież też mógłbym się na niego zaczaić
FAZY Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Ja nie kumam po co blokować drogi autom skoro można było spokojnie iść pieszo środkiem głównej w Sopocie tak ja to dzisiaj robiłem. Przecież też mógłbym się na niego zaczaić nie dał byś rady Putin ma czarny pas w karate
Tomeks Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Przecież też mógłbym się na niego zaczaić :baseball klubowicz murowany
Łepski Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Ja nie kumam po co blokować drogi autom skoro można było spokojnie iść pieszo środkiem głównej w Sopocie tak ja to dzisiaj robiłem. Przecież też mógłbym się na niego zaczaić Fakt, dzisiaj pieszo bys uciekl zanim by sie zorientowali :polew:
Tomeks Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 nie dał byś rady Putin ma czarny pas w karate dokładnie,tu by trzeba kogoś mocniejszego ,kogoś z dwoma danami
FAZY Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 nie dał byś rady Putin ma czarny pas w karate dokładnie,tu by trzeba kogoś mocniejszego ,kogoś z dwoma danami Czyż byś miał na myśli najlepszego pomorskiego wojownika MARIO ,który zabija samym spojrzeniem
Tomeks Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 nie dał byś rady Putin ma czarny pas w karate dokładnie,tu by trzeba kogoś mocniejszego ,kogoś z dwoma danami Czyż byś miał na myśli najlepszego pomorskiego wojownika MARIO ,który zabija samym spojrzeniem nasza wunderwaffe
FAZY Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Długo go nie widziałem ,chyba znowu jest kontuzjowany
Tomeks Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Długo go nie widziałem ,chyba znowu jest kontuzjowany równie długo nie było tylko mr.Fa ...jak oboje przyjadą opaleni,to wszystko jasne :gwizdanie:
Ambro Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Ja jutro też znikam na tydzień :gwizdanie:
FAZY Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Ja jutro też znikam na tydzień :gwizdanie: a na spocie będziesz
Ambro Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Niestety nie o 15:40 wylatuje o ile zjazd fagasów nie wywoła opóźnień na lotnisku.
jaca.13 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Jaca jak Twoje auto? lada dzień odbieram dzięki
Tomeks Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Niestety nie o 15:40 wylatuje o ile zjazd fagasów nie wywoła opóźnień na lotnisku. ale kropka zdążyłeś zaliczyć
Ambro Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 No niestety Powinien się ten pryszcz wypalić na słońcu jak będę na urlopie Życzę miłego spota i do usłyszenia za parę dni
Rekomendowane odpowiedzi