Maciek80 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 też się o tym przekonasz,kiedyś Ksiądz mówił że od tego pryszcze wyskakują i można oślepnąć więc chyba sobie odpuszczę
Tomeks Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Ksiądz mówił że od tego pryszcze wyskakują i można oślepnąć więc chyba sobie odpuszczę jakoś Łepski przyszedł mi namyśl
Ambro Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 :kox: _________________________________________________ To kto będzie dzisiaj o 19 pod Matarnią ?
Maciek80 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Ja będę, Ty będziesz, Alona będzie, Bieniek będzie, Tzieland będzie i jeszcze 2 bliżej nieokreślone osoby z nim [br]Dopisany: 03 Październik 2009, 16:35_________________________________________________Hmm właśnie orzeszek mi zadziałał i spłodził takie pytanie: Czy na Matarni da się dziś zaparkować? W końcu jest sobota czyli rodzinno-grupowy atak na centra handlowe.
Alona Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 metoda kalendarzykowa jest przecież niezawodna taa,się śmiej,śmiej ...nawet guma potrafi pęknąć :gwizdanie: jejku jakis Ty poważny jak sprawa sie tyczy wpadek :polew: :polew: istnieją na szczęscie inne medoty zapobiegania niż pękające gumy czy niezawodne kalendarzyki hehehe :kox: :kox:
Ambro Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Ja będę, Ty będziesz, Alona będzie, Bieniek będzie, Tzieland będzie i jeszcze 2 bliżej nieokreślone osoby z nim [br]Dopisany: 03 Październik 2009, 16:35_________________________________________________Hmm właśnie orzeszek mi zadziałał i spłodził takie pytanie: Czy na Matarni da się dziś zaparkować? W końcu jest sobota czyli rodzinno-grupowy atak na centra handlowe. Może być ciężko Ja jeszcze na 100% nie potwierdzam swojej obecności
Tomeks Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 dziewczyny,ma któraś możliwość załatwienia L4
Alona Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 to kto bedzie w koncu, bo nie wiem czy mi sie chce jechac?? :tongue4:
Łepski Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 jakoś Łepski przyszedł mi namyśl
Maciek80 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Kurna zapaliła mi się kontrolka ESP i nie chciała zgasnąć, nabluzgałem jej i nic Zatrzymałem się na stacji, kupiłem fajki, wróciłem do niuni, odpaliłem, przejechałem z 10 km i już ok. Wniosek - palenie pomaga przy problemach z ESP A tak na poważnie to miał ktoś taki problem? Z palącą się cały czas kontrolką ESP? Poszperałem na forum i najczęstszą przyczyną jest czujnik pod pedałem hamulca lub przepalona żarówka stopu, jutro to obadam.
Booster Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Kurna zapaliła mi się kontrolka ESP i nie chciała zgasnąć, nabluzgałem jej i nic Zatrzymałem się na stacji, kupiłem fajki, wróciłem do niuni, odpaliłem, przejechałem z 10 km i już ok. Wniosek - palenie pomaga przy problemach z ESP A tak na poważnie to miał ktoś taki problem? Z palącą się cały czas kontrolką ESP? Poszperałem na forum i najczęstszą przyczyną jest czujnik pod pedałem hamulca lub przepalona żarówka stopu, jutro to obadam. Ja miełem taki problem, winny był czujnik położenia pedału hamulca
Tomeks Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Ja miełem taki problem, winny był czujnik położenia pedału hamulca nie przesadzajmy ...panowie,trochę tolerancji chyba,że jeździł twoim autem i cuś zj***ł tudzież,wy***ał :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Ja miełem taki problem, winny był czujnik położenia pedału hamulca nie przesadzajmy ...panowie,trochę tolerancji chyba,że jeździł twoim autem i cuś zj***ł tudzież,wy***ał :gwizdanie: I jak zwykle :polew:
Tomeks Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 I jak zwykle Bieniu,no nie mam racji
Bieniek Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Ja tu tylko sprzatam,ale masz oj masz racje :naughty:
Tomeks Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Ja tu tylko sprzatam,ale masz oj masz racje :naughty: choć kurfa ...te ostatnie piwo pamiętasz :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Aj a teraz brakuje :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 http://www.autocentrum.pl/awc/antonio_a4/audi_a4-2001/ lans,lans,lans antonio :polew:
Rekomendowane odpowiedzi