Ambro Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Dobrze jakby ich też niebiescy nie widzieli po otwarciu machy bo do HIDów też się czepiają
Cristoforo Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Dobrze jakby ich też niebiescy nie widzieli po otwarciu machy bo do HIDów też się czepiają dlatego ja kupiłem nowe lampy valeo kpl. z zarnikami i przetwornicami tak jak z fabryki wyjezdzały tylko nie pytajcie ile dałem
Ambro Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Mogą się czepiać ! W prawie nie ma mowy o HIDach tylko ksenonach :gwizdanie: a jak nie odpuszczą można wstawić raz dwa zwykłe żaróweczki :gwizdanie:
Kacza Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Ja swoje zakladalem jakies 45 min takze mozna sie szarpnąc i zalozyc na spocie
Ambro Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Żeby wstawić w reflektory to chyba luz ale do przeciwmgielnych trzeba dostać się zdejmując przód ? dobrze mówie ?
Łepski Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Żeby wstawić w reflektory to chyba luz ale do przeciwmgielnych trzeba dostać się zdejmując przód ? dobrze mówie ? A nie ściąga się kratek i jest dostęp o śrub mocujących halogen :?:
Ambro Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 ooo bardzo możliwe, debil ze mnie :kox:
Łepski Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 ooo bardzo możliwe, debil ze mnie :kox: To obczaj Hidy pod H7 czy masz lampy na D2S :?: Sobotę mam wolną to można porezać
Ambro Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 ooo bardzo możliwe, debil ze mnie :kox: To obczaj Hidy pod H7 czy masz lampy na D2S :?: Sobotę mam wolną to można porezać Spoko najpierw muszę jakiś zestawik wyczaić i zamówić. Może byście mi coś polecili
Bieniek Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Komu wieczorny spot?? :gwizdanie: :gwizdanie:
Bieniek Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Zaraz jak sie wiecej osob zbierze
Tzieland Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 no to chyba juz nie dzisiaj
Maciek80 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 To montujemy jutro zenony u Ambro? Jakby co to wezmę młotek i szlifierkę z tarczą do cięcia. Przy okazji możemy wprowadzić kilka innych modyfikacji i stworzymy B5 marzeń.
Ambro Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Możesz przynieść zastawik HIDów bo ja go jeszcze nie mam Ledwo temat zarzuciłem a od razu się zbiera ekypa do rezania
Maciek80 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 No trzeba na kimś potrenować, nie ?
Ambro Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Poćwiczcie sobie na sucho :tongue4:
antonio Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Ambro jak sie postarasz to jutro podjedziesz do sprzedającego na miejsce i kupisz HIDy http://www.allegro.pl/listing/search.php?buy=0&clear_cookie=0&distance=1&listing=0&listing_sel=2&listing_interval=7&postcode_enabled=0&state=11&city=&order=p&postcode=&price_from=&price_to=&string=hid&view=gtext&change_view=Poka%C5%BC
Łepski Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 ... to wezmę ... szlifierkę z tarczą do cięcia ... Mydło, on chce Cię wygryźć z interesu :!: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi