Opublikowano 20 Listopada 200916 l Dzieki a ktos w okolicy Starogardu Gd ma VAG i pomoże mi to zakodowac? :>
Opublikowano 20 Listopada 200916 l Na matarni jest dobra firma.Otwarte maja tylko w srody wieczorem,ale za to duzo nie kasuja...
Opublikowano 20 Listopada 200916 l Dzieki a ktos w okolicy Starogardu Gd ma VAG i pomoże mi to zakodowac? :> możesz też pojawić się w sobotę w Kościerzynie.Najlepiej najpierw z kontaktuj się z vikisa4,powie ci co i jak. http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/vikis4-u4535.html
Opublikowano 20 Listopada 200916 l Mam warsztat w starogardzie, moze ma ktos z VAGIEM kurs w te strony? troche się obawiam tego rozbierania, az taki zaawansowany mechanik ze mnie nie jest :>
Opublikowano 20 Listopada 200916 l Do Kościerzyny masz 45minut w jedną stronę. Ja bym,na twoim miejscu, podjechał
Opublikowano 20 Listopada 200916 l tiaa,leżaczek,drin ze słomką ...nie rozśmieszaj mnie pewnie właśnie z obory gnój wyrzucasz
Opublikowano 20 Listopada 200916 l Ty masz za***iście antonio ,plaża i te sprawy ... a ja muszę gnój spod siebie wyrzucać taki Twój los przyjacielu
Opublikowano 21 Listopada 200916 l Kto dzis imprezuje ? :gwizdanie: Ja dzisiaj imprezuje w Gdańsku [br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 18:56_________________________________________________ Germany - Bremen - Pomorskie ? Gdzie to jest a czy Gili woła do Ciebie twoja Grethen wydaje mi się,że język niemiecki pan Bóg stworzył do rozmówek podczas ostrego seksu [br]Dopisany: 20 Listopad 2009, 09:41_________________________________________________np. noch... noch... meine Luder ostry sex ocknij sie wypij herbe z cytrą i powąchaj wafelka