Ambro Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Po co Ci ori dekle jak nie masz ori felg ? Ori dekielki, jak kupowałem to był koszt ok. 250zł
Cristoforo Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 po co Ci Alona dekle jak i dak Ci ukradlą łobuzy jedne
Ambro Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Można przykleić je na poxipol lub inna pochodną maź
Łepski Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ja bym przyspawal... Ale to i tak niewiele da, przyjdzie taki czlowiek flex i po kapslach
Ambro Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 To już wiem czemu Łepski nie masz deklów, za dużo naoglądałeś się Terminatora
Cristoforo Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 widzę, że pomorskie lachony zrobiły wrażenie na koledze
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 widzę, że pomorskie lachony zrobiły wrażenie na koledze Szczególnie Tomeks z Bieńkiem
Cristoforo Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a mi sie wydawało, że Bieniek jest cnotliwy
Łepski Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 To już wiem czemu Łepski nie masz deklów, za dużo naoglądałeś się Terminatora Nie, Mydlo ostatnio za czesto przyjezdza na spoty
Bieniek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Auto na chodzie :kox: Okolo 2L oleju w wydechy daje rade.JAk na poczatku odpalilismy to straz chcielismy wzywac :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Cala droge mi na cb marudzili.Pod wydechem plama oleju.W tyg wywalam katalizator i robimy program.Mam cicha nadzieje na 175-180KM :naughty:
Cristoforo Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a skąd masz tego sofiksa??? kurde idziesz w moje ślady coś się działo wcześniej z turbiną?
Bieniek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Sofiksa?? Turbine mam od Roberta. Nic sie nie dzialo.Auto nie wytrzymalo jazdy za Tomeksem. COs wydaje z siebie dzwieki to turbo.Po swietach zobaczymy co to i ewentualnie zmienimy na inne brd.
Cristoforo Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 czemu na inne brd ?? a co znim nie tak??
Bieniek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ta wydaje jakies dziwne dziwieki wg mnie.PO weekendzie Rob sam oceni.
Cristoforo Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 te drzwięki to normalne teraz masz niezły przeciąg w silniku po zamontowaniu takiej lochy wiec musisz sie przyzwyczaić zakładaj PD AL i jazda
Bieniek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 NIc juz nie bede robil z silnikiem. No chyba,ze padnie.Mam nadzieje,ze nic takiego nie bedzie. Oto plama oleju po hamowaniu z wydechu:
Cristoforo Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ile Wy śmigaliście, że wam się wirniki ukręcają Pany[br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 20:25_________________________________________________fotka coś nie bangla
Rekomendowane odpowiedzi